تحصیل پزشکی در آلمان 2025شرایط، مدارک، مراحل + هزینه ها

تحصیل پزشکی در آلمان

آیا متقاضی مهاجرت به کشور آلمان هستید؛ اما نمی‌دانید چگونه باید اقدام کنید؟ از کجا و با چه کسی مشورت نمایید؟ تنها کافیست برای مشاوره تخصصی و بررسی شرایط با شماره 09426001036  تماس بگیرید تا وکیل و مشاور مهاجرت باتوجه به شرایط‌تان بهترین و مطمئن‌ترین روش مهاجرت را به شما ارائه نماید.

تحصیل پزشکی در آلمان در سال 2025 یکی از گزینه‌های محبوب برای دانشجویان بین‌المللی است که به دنبال آموزش باکیفیت و فرصت‌های شغلی در اروپا هستند. آلمان هم به دلیل اینکه از قدیم دارای شهرت خاصی درزمینهٔ پزشکی بوده است، یک گزینه عالی به‌حساب می‌آید؛ به‌ویژه برای آن‌هایی که به دنبال مهاجرت به آلمان هم هستند. به‌هرحال این کشور همانند بقیه دارای شرایط و اصولی است که متقاضیان باید این شرایط را داشته و مراحل را موبه‌مو دنبال کنند. ازاین‌رو در این مطلب ما صفر تا صد تحصیل پزشکی در آلمان را برای شما نوشته‌ایم. پس اگر خواهان تحصیل رشته پزشکی در این کشور هستید، این مطلب را حتماً مطالعه کنید.

شرایط تحصیل پزشکی در آلمان

شرایط عمومی تحصیل پزشکی در آلمان شاید برای همه مردم دنیا یکسان باشد؛ اما برای کشور ما متفاوت است. از آنجا که دوره دیپلم ما 12 ساله و دوره دیپلم در آلمان 13 ساله است، آن‌هایی که بعد از گرفتن دیپلم قصد ادامه تحصیل پزشکی در آلمان را دارند، باید دوره یکساله M-Kurs را در آلمان بگذارند. بعدازآن و قبولی در آزمون ورودی، می‌توانند در دانشگاه‌های آلمان ادامه تحصیل دهند. البته در خصوص آزمون ورودی در ادامه کمی بیشتر توضیح داده‌ایم.

شرایط تحصیل پزشکی در المان

به‌هرحال قوانین مربوط به تحصیل در رشته پزشکی در آلمان شامل موارد زیر است:

دانش زبان آلمانی

زبان آلمانی نقش کلیدی دارد؛ چراکه بیشتر دوره‌های پزشکی به زبان آلمانی تدریس می‌شوند. متقاضیان باید مدرک زبان در سطح B2 یا C1 ارائه دهند. آزمون‌هایی نظیر TestDaF و DSH برای اثبات مهارت زبان پذیرفته می‌شوند. البته در دوره کالج امکان یادگیری و تقویت زبان آلمانی وجود دارد؛ اما بهتر است که آموزش خود را در ایران شروع کنید.

قبولی در آزمون ورودی

آلمان برای پذیرش در رشته پزشکی آزمون ورودی برگزار می‌کند. برخی از دانشگاه‌ها ممکن است آزمون‌هایی مانند TMS (Test für Medizinische Studiengänge) را به‌عنوان معیار اضافی ارزیابی کنند. نمرات این آزمون می‌توانند شانس قبولی را افزایش دهند.

البته برای آن‌هایی که از قبل دوره‌ای گذرانده بودند، دوره‌های یکساله ویژه با امتحانی در پایان آن وجود دارد. در صورت قبولی امکان ادامه تحصیل پزشکی در آلمان وجود دارد. همچنین برای آن‌هایی که دیپلم هم دارند، دوره‌های مخصوص پایه رشته پزشکی وجود دارد که باید آن را بگذارند. سپس در آزمون نهایی شرکت کنند.

اثبات توانایی مالی

طبق قوانین ویزای دانشجویی، متقاضیان باید اثبات کنند که توانایی مالی برای پوشش هزینه‌های زندگی در آلمان (حدود 11,000 یورو در سال) را دارند. این مبلغ معمولاً در یک حساب بلوکه‌شده نگهداری می‌شود.

حضور در کلاس

دانشجویان پزشکی موظف به حضور در کلاس‌ها، گذراندن دوره‌های عملی و رعایت تقویم آموزشی دانشگاه هستند. تأخیر یا غیبت غیرموجه می‌تواند مشکلاتی در روند تحصیل ایجاد کند. این قوانین تضمین می‌کنند که دانشجویان پزشکی از آموزش باکیفیت بهره‌مند شوند و درنهایت بتوانند در بازار کار رقابتی موفق باشند.

داشتن دیپلم دبیرستان

نکته مهم اینجاست که متقاضیان برای تحصیل در رشته پزشکی در آلمان باید دیپلم 12 ساله ایران را داشته باشند. بعد باید در دوره M-Kurs شرکت کنند. در حال حاضر امکان تحصیل دانش آموزان وجود ندارد و آن‌ها باید دیپلم خود را دریافت کنند.

شرایط سنی تحصیل پزشکی در آلمان

برای اینکه بتوانید در این کشور پزشکی بخوانید، باید حواستان به محدودیت سنی تحصیل پزشکی در آلمان باشد که در این جدول اطلاعات لازم را آورده‌ایم:

رده سنی

توضیحات

حداقل سن

متقاضی باید حداقل 18 سال داشته باشد و دیپلم دبیرستان را دریافت کرده باشد.

سن مناسب

سنین 18 تا 25 سال به‌عنوان بهترین بازه برای پذیرش و ورود به دانشگاه‌های پزشکی آلمان در نظر گرفته می‌شود.

حداکثر سن

محدودیت سنی رسمی وجود ندارد، اما متقاضیان بالای 30 سال ممکن است برای دریافت ویزا و پذیرش با چالش‌هایی مواجه شوند.

سن در هنگام فارغ‌التحصیلی

طول دوره پزشکی حدود 6 سال است، بنابراین دانشجویانی که در بازه سنی 18 تا 25 سال شروع کنند، معمولاً در سن 24 تا 31 سالگی فارغ‌التحصیل می‌شوند.

البته یک نکته دیگر هم وجود دارد و آن گپ تحصیلی است. از آخرین مدرک تحصیلی نباید بیش از 4 سال گذشته باشد.

آیا شرط معدل برای تحصیل پزشکی در آلمان وجود دارد؟

برای دریافت بورسیه تحصیلی پزشکی آلمان و تحصیل در این کشور باید شرط معدل را مدنظر خود قرار دهید. در جدول زیر این موضوع را بررسی می‌کنیم:

نوع شرط معدل

توضیحات

حداقل معدل دیپلم

برای پذیرش در رشته پزشکی، حداقل معدل دیپلم باید معادل 17 به بالا (از 20) یا 2.5 به پایین (سیستم آلمانی) باشد.

اولویت با معدل بالاتر

دانشگاه‌های پزشکی آلمان به دلیل رقابت زیاد، به دانشجویانی با معدل‌های بالاتر اولویت می‌دهند (معادل 19 به بالا از 20).

محاسبه معادل معدل

معدل دیپلم باید بر اساس سیستم نمره دهی آلمان (1 بهترین نمره و 6 ضعیف‌ترین) محاسبه شود. ابزارهایی مانند Uni-Assist این تبدیل را انجام می‌دهند.

تأثیر معدل در پذیرش

معدل بالا در کنار سایر عوامل (مانند نتیجه آزمون ورودی و مهارت زبان) تأثیر مستقیمی بر پذیرش دارد.

البته گفته می‌شود که معدل باید 20 باشد؛ اما این دلیل نمی‌شود که اگر معدلتان پایین بود، شانستان را امتحان نکنید. فقط شانس پذیرشتان کم است و باید بیشتر تلاش کنید.

آیا بدون کنکور می‌توان در آلمان پزشکی خواند؟

تحصیل پزشکی در آلمان بدون کنکور به‌طور مستقیم امکان‌پذیر نیست؛ زیرا پذیرش در این رشته به دلیل رقابت بالا نیازمند شرایط خاصی است. با این حال، برخی راهکارها وجود دارند که می‌توانند مسیر دانشجویان را آسان‌تر کنند.

راهکار اول:

در این راه شما امکان تحصیل پزشکی در آلمان با دیپلم را دارید. البته در آلمان اکثر دانشگاه‌های پزشکی از آزمون ورودی یا معیارهایی مانند معدل دیپلم بالا و تسلط به زبان آلمانی برای پذیرش دانشجویان استفاده می‌کنند؛ اما برخی دانشگاه‌ها و کالج‌های مقدماتی برنامه‌هایی ارائه می‌دهند که متقاضیان می‌توانند بدون نیاز به شرکت در کنکور، آمادگی لازم را برای ورود به دانشگاه کسب کنند. این برنامه‌ها معمولاً شامل دوره‌های زبان آلمانی، دروس پایه‌ای مانند زیست‌شناسی و شیمی و ارتقای مهارت‌های علمی هستند.

راهکار دوم:

همچنین برخی دانشجویان از طریق شرکت در دوره‌های بین‌المللی پزشکی که توسط برخی دانشگاه‌های خصوصی یا برنامه‌های خاص ارائه می‌شوند، امکان تحصیل بدون کنکور را دارند. البته این گزینه‌ها ممکن است هزینه‌های بیشتری داشته باشند.

درنهایت، برای ورود به دانشگاه‌های پزشکی آلمان، داشتن مدارکی مانند دیپلم معتبر، تسلط به زبان آلمانی سطح B2 یا C1 و رعایت سایر شرایط ضروری است. با این روش‌ها، حتی بدون کنکور نیز می‌توان وارد رشته پزشکی شد؛ اما نیاز به تلاش و برنامه‌ریزی دقیق وجود دارد.

حال این سؤال مطرح است که آیا تحصیل پزشکی در آلمان با دیپلم ریاضی وجود دارد؟ بله؛ اما شانستان کم است و پیش‌نیازهای زیادی را باید بگذرانید. برای این منظور حتماً با مشاوره مهاجرتی تحصیل با آلمان مشورت کنید.

ساختار رشته پزشکی در آلمان

مدت تحصیل پزشکی در آلمان 6 سال و سه ماه است که دانشجویان باید آزمون Ärtzliche Prüfung را با موفقیت پشت سر بگذرانند. در این صورت مجوز رسمی برای طبابت را دریافت خواهند کرد. البته این یک سیمای کلی است؛ درواقع یک دانشجوی پزشکی ساختار یا مراحل پزشکی را باید طی کند تا در آخر به‌عنوان پزشک در آلمان شناخته شود:

  • مرحله 1 (پیش بالینی): این مرحله شامل 4 ترم است و شما با مبانی اصلی و کلیدی علوم طبیعی و پزشکی آشنا خواهید شد.
  • مرحله 2 (بالینی): این مرحله 3 سال و از موضوعات اصلی تشکیل‌شده است که از طریق سمینارها، سخنرانی‌ها و دوره‌های عملی تدریس می‌شود.
  • مرحله 3 (عملی): طول این دوره یک سال و به‌صورت عملی است. در این مرحله دانشجویان با جنبه‌های عمل، جراحی و داخلی آشنا می‌شوند.
  • مرحله 4 (آزمون دولتی): در این مرحله دانشجویان باید در آزمون استاندارد ملی شرکت کنند و بعد از قبولی در این آزمون، مجوز طبابت آن‌ها صادر خواهد شد.

بعدازآن می‌توانید تصمیم بگیرید که تحصیلات خود را در یک تخصص ادامه دهید. البته این مسئله باعث افزایش طول تحصیل پزشکی در المان خواهد شد. درواقع ممکن است که گرفتن تخصص 5 تا 6 سال هم طول بکشد.

آزمون‌ مختص تحصیل پزشکی در آلمان

آن‌هایی که دوره M-Kurs را می‌گذرانند، باید در آزمون ورودی پزشکی آلمان شرکت کنند. قبولی و نمره به دست آمده در این آزمون است که واجد شرایط بودن فرد را تعیین می‌کند. البته ممکن است که بعضی دانشگاه‌ها هم دارای آزمون خصوصی باشند تا میزان استعداد و دانش متقاضیان را به‌صورت تخصصی‌تر بررسی کنند.

آزمون TMS چیست؟

متقاضیان تحصیل رشته پزشکی در آلمان نام این آزمون را خواهند شنید. آزمون TMS یک آزمون ورودی پزشکی است که بعضی دانشگاه‌های آلمان با هدف پذیرش دانشجویان برگزار می‌کنند. این نوع آزمون برخلاف بقیه آزمون‌ها، دانش واقعی را مورد بررسی قرار نمی‌دهد؛ بلکه مهارت‌های بصری، حافظه، درک پایه ریاضی، استدلال فضایی و تمرکز را می‌سنجد. دیگر اطلاعاتی که باید در خصوص آزمون ورودی TMS بدانید، شامل موارد زیر است:

  • این آزمون دو بار در سال (بهار و پاییز) برگزار می‌شود.
  • ثبت‌نام در سه مرحله انجام می‌شود. هزینه ثبت‌نام حدود 100 یورو است.
  • TMS به هفت زیر آزمون تقسیم می‌شود که در هر یک مهارت‌های متفاوتی مورد سنجش قرار می‌گیرد.
  • بهترین مدت زمان آمادگی سازی برای آزمون حدود سه ماه است. به دنبال نمونه سؤال‌های آن باشید تا بدانید که دقیقاً ضعفتان کجاست و چه کارهایی برای تقویت آن باید انجام دهید.

تحصیل پزشکی به زبان انگلیسی در آلمان

یکی از مزیت‌های آلمان این است که امکان تحصیل پزشکی در آلمان به زبان انگلیسی وجود دارد. البته این مسئله بیشتر در کالج‌های خصوصی است و به‌مراتب دانشجو باید هزینه بالاتری را بپردازد.

مدارک مورد نیاز برای تحصيل پزشكي در المان

تحصیل پزشکی در آلمان یکی از پرطرفدارترین گزینه‌ها برای دانشجویان بین‌المللی است و ارائه مدارک مورد نیاز به‌طور کامل و دقیق، نقش مهمی در موفقیت پذیرش دارد. مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته پزشکی در دانشگاه‌های آلمان شامل موارد زیر است:

  • مدرک تحصیلی دیپلم: متقاضیان باید مدرک دیپلم دبیرستان معادل با سیستم آموزشی آلمان را ارائه دهند. این مدرک باید ترجمه رسمی به زبان آلمانی یا انگلیسی داشته باشد و شامل ریزنمرات دوره دبیرستان باشد.
  • مدرک زبان آلمانی: از آنجایی که بیشتر دوره‌های پزشکی در آلمان به زبان آلمانی تدریس می‌شوند، ارائه مدرک زبان در سطح B2 یا C1 بر اساس الزامات دانشگاه ضروری است. آزمون‌هایی مانند TestDaF یا DSH برای اثبات مهارت زبان معتبر هستند.
  • رزومه تحصیلی: رزومه‌ای که شامل سوابق تحصیلی، مهارت‌ها و تجربه‌های مرتبط با رشته پزشکی باشد، الزامی است.
  • انگیزه نامه: انگیزه‌نامه‌ای که نشان‌دهنده دلایل انتخاب رشته پزشکی و تحصیل در آلمان باشد، اهمیت زیادی دارد. این نامه باید به‌صورت دقیق و شخصی‌سازی‌شده نوشته شود.
  • توصیه‌نامه: داشتن یک یا دو توصیه‌نامه از اساتید یا معلمان قبلی که توانایی‌ها و شایستگی‌های علمی شما را تائید کنند، ضروری است.
  • کپی پاسپورت: صفحه اصلی پاسپورت به‌عنوان مدرک شناسایی ارائه می‌شود.
  • مدارک آزمون ورودی: برخی دانشگاه‌ها از متقاضیان می‌خواهند در آزمون ورودی یا ارزیابی علمی شرکت کنند و ارائه نتایج آن الزامی است.

مراحل اپلای رشته پزشکی در آلمان

قدم اول این است که شما با نحوه تحصیل پزشکی در آلمان آشنا باشید. این مراحل شامل موارد زیر است:

  • گرفتن دیپلم در ایران و ترجمه تمامی مدارک آن به آلمانی
  • پیدا کردن کالج مورد نظر و ثبت‌نام در آن (در بعضی کالج‌ها شاید نیاز باشد که در امتحان ورودی شرکت کنید.)
  • اخذ ویزای تحصیلی آلمان
  • اتمام کالج و دادن آزمون ورودی
  • ورود به دانشگاه‌های پزشکی آلمان

البته پیدا کردن کالج و ثبت‌نام در آن دارای قلق‌ها و تکنیک‌های مخصوص به خود است. درصورتی‌که هیچ آشنایی نداشته باشید، احتمال ریجکتی شما زیاد خواهد بود. در این حالت بهتر است که از یک وکیل مهاجرتی باتجربه کمک بگیرید.

ویزای تحصیل پزشکی در آلمان

برای ورود به آلمان به‌منظور ادامه تحصیل در رشته پزشکی باید ویزای دانشجویی دریافت کرد. مدارک و شرایط این نوع ویزا همانند ویزای دانشجویی است؛ فقط ممکن است که در چند مورد با بقیه متفاوت باشد. به‌هرحال اگر قصد اخذ ویزای تحصیلی آلمان در رشته پزشکی را دارید، باید مدارک زیر را به سفارت تحویل دهید:

  • پاسپورت با حداقل یک سال اعتبار
  • برگه اخذ پذیرش از کالج‌های پزشکی آلمان
  • مدرک تحصیلی دیپلم و ریزنمرات
  • انگیزه نامه
  • رزومه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • رسید پرداخت هزینه ویزا
  • نامه تمکن مالی (این نامه جدا از شهریه است و مقدار تمکن مالی آلمان باید حداقل یکسال را پوشش دهد.

اقامت پس از تحصیل پزشکی در آلمان

دانشجو بعدازاینکه آزمون دولتی را با موفقیت در پشت سر گذاشت، مجوز طبابت خود را دریافت خواهد کرد. با این مجوز، امکان کار پس از تحصیل پزشکی در آلمان امکان‌پذیر است. آن‌هایی که اهل یکی از کشورهای اتحادیه اروپا هستند، نیازی به مجوز کار ندارند؛ اما افراد خارج از EU باید مجوز کار را دریافت کنند. البته این گروه از افراد می‌توانند 18 ماه بعد از فارغ‌التحصیلی در آلمان بمانند و به دنبال کار بگردند. بعدازآن می‌توانند ویزای تحصیلی خود را به کاری تبدیل کرده و اقامت موقت دریافت کنند. در حال حاضر چون آلمان با کمبود نیرو در حوزه پزشکی مواجه است، فارغ‌التحصیلان پزشکی بیکار نخواهند ماند.

هزینه تحصیل پزشکی در آلمان

هزینه تحصیل رشته پزشکی در آلمان بسته به اینکه کدام شهر هستید و در چه دانشگاهی تحصیل می‌کنید، متفاوت است. در دانشگاه‌های دولتی آلمان، دانشجویان معمولاً از پرداخت شهریه معاف هستند یا هزینه‌ای بسیار اندک (حدود 150 تا 300 یورو در هر ترم) می‌پردازند. این هزینه شامل خدمات دانشجویی مانند حمل‌ونقل عمومی و استفاده از امکانات دانشگاهی است. در دانشگاه‌های خصوصی شهریه‌های دانشگاهی بالا است؛ برای مثال در یکی از دانشگاه‌های خصوصی هامبورگ، هزینه تحصیل سالیانه 29 هزار یورو است.

هزینه تحصیل پزشکی در المان

با این حال، دانشجویان باید هزینه‌های زندگی را در نظر بگیرند. هزینه‌های زندگی در آلمان به‌طور متوسط ماهیانه بین 800 تا 1,200 یورو است و شامل مسکن، غذا، بیمه درمانی، حمل‌ونقل و سایر مخارج می‌شود. از این مبلغ، مسکن یکی از بیشترین هزینه‌ها را تشکیل می‌دهد و به‌طور میانگین بین 300 تا 500 یورو در ماه متغیر است. یکی از الزامات دریافت ویزای دانشجویی، ارائه مدرک اثبات توانایی مالی است. دانشجویان باید نشان دهند که می‌توانند سالانه حدود 11,000 یورو (در یک حساب بلوکه‌شده) برای هزینه‌های زندگی خود تأمین کنند.

اگرچه هزینه‌های تحصیل پایین است، اما برخی دانشگاه‌ها ممکن است برای دوره‌های خاص یا خدمات اضافی شهریه دریافت کنند. در مقابل، دانشجویانی که پس از تحصیل در آلمان مشغول به کار می‌شوند، می‌توانند به‌راحتی این هزینه‌ها را جبران کنند؛ زیرا حقوق پزشکان در آلمان بسیار بالایی باست. در نتیجه، تحصیل پزشکی در آلمان یک سرمایه‌گذاری بلندمدت و ارزشمند محسوب می‌شود.

به این نکته هم اشاره کنیم که امکان تحصیل رایگان پزشکی در آلمان وجود دارد؛ اما به‌شرط اینکه معدلتان بالا باشد و همچنین به زبان آلمان مسلط باشید تا بتوانید در دانشگاه‌های دولتی پذیرش بگیرید.

بورسیه ‌های تحصیلی پزشکی در آلمان

امکان دریافت بورسیه رشته پزشکی در آلمان وجود دارد؛ اما باید گفت که بورسیه‌های پزشکی شرایط بسیار خاصی دارد؛ از جمله اینکه معدل دانشجو باید بسیار بالا باشد. همچنین اینکه فقط بعضی دانشگاه‌ها یا کالج‌ها بورسیه به دانشجویان پزشکی خود اعطا می‌کنند. به‌هرحال شما آلمان را برای تحصیل انتخاب کرده‌اید و باید هزینه چند سال تحصیل را با خود داشته باشید.

مزایای تحصیل پزشکی در آلمان

این مزایای آلمان است که دانشجویان را به سمت خود برای تحصیل در رشته پزشکی ترغیب می‌کند. مهم‌ترین مزایای تحصیل رشته پزشکی در آلمان شامل موارد زیر است:

  • کیفیت بالای آموزش: دانشگاه‌های آلمان از سطح علمی بالایی برخوردارند و آموزش پزشکی در آن‌ها معتبر و باکیفیت است.
  • هزینه‌های تحصیل پایین: در اکثر دانشگاه‌های دولتی آلمان، شهریه برای دانشجویان بین‌المللی رایگان یا بسیار ارزان است. البته به‌شرط اینکه مدرک زبان B2 داشته باشید و از دانشگاه دولتی پذیرش بگیرید.
  • فرصت‌های شغلی بعد از فارغ‌التحصیلی: پزشکان در آلمان از حقوق بالا و شرایط کاری مناسب برخوردارند.
  • امکانات پژوهشی و عملی عالی: دانشگاه‌های آلمان دارای امکانات تحقیقاتی پیشرفته و همکاری‌های کلینیکی با بیمارستان‌های بزرگ هستند.
  • پذیرش دانشجویان بین‌المللی: آلمان از دانشجویان بین‌المللی استقبال می‌کند و فرصت‌های زیادی برای تحصیل در رشته پزشکی ارائه می‌دهد.

بهترین شهرهای آلمان برای تحصیلی پزشکی

برخی از شهرهای آلمان به دلیل داشتن دانشگاه‌های برتر، امکانات آموزشی و فرصت‌های شغلی پس از فارغ‌التحصیلی، برای تحصیل پزشکی گزینه‌های عالی به شمار می‌روند. در اینجا به معرفی بهترین شهرهای آلمان برای پزشکی می‌پردازیم:

برلین

پایتخت آلمان، برلین، یکی از بهترین شهرها برای تحصیل پزشکی است. دانشگاه‌های معروف مانند Charité – Universitätsmedizin Berlin که یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین مؤسسات پزشکی در اروپا است، در این شهر قرار دارند. دانشگاه علوم پزشکی برلین با تمرکز بر تحقیق و آموزش عملی، دانشجویان پزشکی را به بهترین نحو آماده می‌کند. همچنین برلین همچنین یک شهر بین‌المللی است و فرصت‌های زیادی برای شبکه‌سازی و کار در حوزه‌های پزشکی پس از فارغ‌التحصیلی ارائه می‌دهد.

مونیخ

مونیخ که یکی از مهم‌ترین مراکز علمی و پزشکی آلمان به شمار می‌آید، محل قرارگیری Ludwig Maximilian University of Munich (LMU) است که یکی از دانشگاه‌های معتبر پزشکی در دنیا محسوب می‌شود. برنامه‌های پزشکی در این دانشگاه به دانشجویان فرصتی برای استفاده از امکانات تحقیقاتی پیشرفته و همکاری با بیمارستان‌های بزرگ شهر می‌دهد. مونیخ همچنین به دلیل کیفیت بالای زندگی، دانشگاه‌های برجسته و فرصت‌های شغلی فراوان، یک گزینه عالی برای دانشجویان پزشکی است.

هایدلبرگ

هایدلبرگ، یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین شهرهای علمی در آلمان، به‌ویژه درزمینهٔ پزشکی شهرت دارد. دانشگاه Heidelberg University که یکی از دانشگاه‌های برتر در دنیا است، دوره‌های پزشکی باکیفیت بالا و فرصت‌های تحقیقاتی فوق‌العاده‌ای را ارائه می‌دهد. این شهر به دلیل قدمت تاریخی و امکانات آموزشی پیشرفته، محیطی بسیار مناسب برای دانشجویان پزشکی است. همچنین هایدلبرگ به‌عنوان یک شهر دانشجویی با جمعیت کوچک و محیطی آرام شناخته می‌شود.

فرانکفورت

فرانکفورت یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین شهرهای اقتصادی آلمان است که دانشگاه Goethe University Frankfurt را در خود جای داده است. این دانشگاه به‌ویژه درزمینهٔ‌های تحقیقاتی و آموزش پزشکی پیشرفته شناخته می‌شود. فرانکفورت علاوه بر داشتن دانشگاه‌های معتبر، از نظر امکانات پزشکی و بیمارستان‌های آموزشی نیز بسیار غنی است. همچنین این شهر به دلیل موقعیت مرکزی‌اش در آلمان، دسترسی به دیگر نقاط کشور و حتی کشورهای همسایه را بسیار آسان می‌کند.

دوسلدورف

دوسلدورف، یکی از شهرهای مهم آلمان درزمینهٔ‌های علمی و پزشکی است و دانشگاه Heinrich Heine University Düsseldorf در این شهر قرار دارد که دوره‌های پزشکی باکیفیت بالا ارائه می‌دهد. این دانشگاه به‌ویژه در تحقیقات پزشکی و آموزش بالینی مشهور است. دوسلدورف به‌عنوان یک شهر بزرگ با امکانات مدرن، زندگی شهری فعال و ارتباطات بین‌المللی، محیطی عالی برای تحصیل فراهم می‌کند.

گوتینگن

گوتینگن یکی از شهرهای کوچک و پرجنب‌وجوش در آلمان است که دانشگاه University of Göttingen در آن واقع شده است. این دانشگاه به‌ویژه درزمینهٔ‌های تحقیقاتی و پزشکی شناخته‌شده است و دانشجویان پزشکی در اینجا از امکانات آموزشی و تحقیقاتی پیشرفته بهره‌مند می‌شوند. گوتینگن یک شهر علمی با محیطی آرام و باکیفیت برای زندگی است که برای دانشجویان پزشکی مناسب است.

لایپزیگ

لایپزیگ شهری است که در آن دانشگاه Leipzig University قرار دارد و یکی از مراکز آموزشی مهم در آلمان است. این دانشگاه به‌ویژه در رشته‌های پزشکی و تحقیقاتی شناخته می‌شود و دوره‌های پزشکی با استانداردهای بالا ارائه می‌دهد. لایپزیگ همچنین به دلیل هزینه‌های پایین‌تر زندگی نسبت به شهرهای بزرگ‌تر، انتخابی مناسب برای دانشجویان پزشکی است.

هامبورگ

هامبورگ را می‌توان در حال حاضر بهترین شهر آلمان برای تحصیل پزشکی دانست. هامبورگ توانسته رتبه یک را از نظر شرایط تحصیل پزشکی بین بقیه دانشگاه‌های آلمان به دست بیاورد.

دانشگاه‌های برتر پزشکی در آلمان

در حال حاضر چندین دانشگاه در آلمان وجود دارند که جزو بهترین‌ها به‌حساب می‌آیند. بهترین دانشگاه های پزشکی آلمان شامل موارد زیر است:

  • دانشگاه‌ هایدلبرگ
  • دانشگاه‌ هامبورگ
  • دانشکده پزشکی هانوفر
  • دانشگاه فرایبورگ
  • دانشگاه بن
  • دانشگاه RWTH آخن
  • دانشگاه Charite
  • دانشگاه توبینگن
  • دانشگاه Ulm

 

تخصص‌ های پزشکی در آلمان

به‌هرحال ممکن است که عده‌ای بخواهند تخصص خود را در آلمان بگذارند. در این موقعیتی شرایط تحصیل تخصص پزشکی در آلمان با کسی که می‌خواهد از صفر یاد بگیرد، متفاوت است. متقاضیان باید اول‌ازهمه در آزمون ورودی مربوط به هر دانشگاه شرکت کند و بعد مدارک خود را معادل‌سازی کند. بسته به نتیجه‌های به دست آمده می‌تواند اقدام به ادامه تحصیل تخصص پزشکی در آلمان کند.

فرد متقاضی باید مدارک زیر را برای اخذ پذیرش تحویل دهد:

  • مدرک پزشکی عمومی و تخصص های قبلی
  • شماره نظام پزشکی
  • مدرک تسلط به زبان (در بعضی مواقع تسلط به زبان آلمانی الزامی است.)

در مقاله لیست رشته های تخصص پزشکی در آلمان می‌توانید بهترین تخصص‌ها را مشاهده کنید.

مشاوره رایگان مهاجرت تحصیلی پزشکی در آلمان

پزشکی از جمله رشته‌های پرطرفدار در آلمان است؛ اما به دلیلی متفاوت سیستم پزشکی، متقاضیان باید اول‌ازهمه دوره M-Kurs را به مدت یکسال بگذرانند و بعد از قبولی در آزمون ورودی، می‌توانند در رشته پزشکی تحصیل کنند. البته برای اینکه بتوان در سریع‌ترین راه پذیرش تحصیلی پزشکی گرفت، بهتر است که از خدمات مشاوره رایگان تحصیل پزشکی در آلمان بهره برد. هما (هولدینگ مهاجرتی اصطهباناتی) به شما در این مسیر کمک می‌کند تا بتوانید بدون دغدغه و مشکلی پذیرش بگیرید و در رشته موردعلاقه‌تان در کشور آلمان تحصیل کنید.

خدمات موسسه مهاجرتی اصطهباناتی

خدمات موسسه هما

هلدینگ مهاجرتی اصطهباناتی (هما) با سال ها تجربه در زمینه مهاجرت به کشورهای مختلف جهان و داشتن هزاران پرونده موفق در این زمینه، یکی از بهترین دفاتر مهاجرتی در ایران است. خدمات ما تمامی روش های تحصیلی، کاری (جاب آفر، جاب سیکر، آوسبیلدونگ و …) و سرمایه گذاری (خرید ملک، ثبت شرکت، ویزای طلایی) را شامل می شود.

شما عزیزان می توانید مشاوره اولیه خود را به صورت کاملا رایگان و تلفنی از مشاوران ما در موسسه حقوقی اصطهباناتی دریافت کنید و سپس با پرداخت هزینه های بسیار مناسب پروسه مدیریت شده مهاجرت خود را شروع کنید. وکلای ما تمام مفاد قرارداد را برای شما به صورت دقیق توضیح خواهند داد و در تمام پروسه مهاجرتی شما را از وضعیت پرونده مهاجرتی آگاه خواهند ساخت. امسال سال شماست، فرصت را از دست ندهید.

ثبت درخواست مشاوره فوری

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
ملیت

سوالات متداول

بله، برای پذیرش در اکثر دانشگاه‌های پزشکی آلمان باید شرایط خاصی مانند معدل بالا و تسلط به زبان آلمانی را داشته باشید. برخی دانشگاه‌ها ممکن است آزمون ورودی نیز برگزار کنند.

بیشتر دانشگاه‌های دولتی آلمان شهریه دریافت نمی‌کنند، اما هزینه‌های اندک برای خدمات دانشجویی مانند حمل‌ونقل و بیمه درمانی وجود دارد.

تسلط به زبان آلمانی در سطح B2 یا C1 الزامی است، زیرا بیشتر برنامه‌های پزشکی به این زبان تدریس می‌شوند.

دوره پزشکی در آلمان معمولا 6 سال طول می‌کشد که شامل دوره‌های تئوری و عملی است.

پزشکان در آلمان از فرصت‌های شغلی بسیاری برخوردارند و حقوق بالایی دارند، به‌ویژه در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های معتبر.

مقالات مرتبط

    • سلام روزتون بخیر
      خیرف برای افراد کشور های دیگر نیز صدق می کند.

  • سلام من ۲۰سال سن دارم و ورودی بهمن پزشکی روزانه دزفول هستم و دارم آلمانی میخونم خواستم بدونم بعد از دوترم با معدل خوب میتونم مستقیم وارد دانشکده پزشکی المان شم‌و‌چه دانشگاه هایی پذیرش مستقیم دارن و زبان بی دو می‌خواد یا سی یک .معدل کل دیپلمم هم ۱۹و پنج صدم هست و اسم علوم پزشکی دزفول در سایت انابل نبود این برای من مشکل ایجاد خواهد کرد؟ در حالی که اهواز بود مثلا

    • با سلام و احترام
      بله، امکان پذیرش مستقیم از دانشگاه های پزشکی آلمان برای شما وجود دارد. در نظر داشته باشید که برای تحصیل مستقیم نیاز به ارائه مدرک زبان حداقل b2 را دارید.

  • سلام
    معدل دیپلمم ۱۹.۶۲بوده و پرستاری شهیدبهشتی میخونم معدلمم تا الان ۱۷.۹۰بوده ترم ۴.
    ۲۱سالمه در صورت اخذ مدرک زبان مورد نیاز
    میتونم مستقیم برای دندان پزشکی المان اقدام کنم یا نیاز به ازمون ورودی هست؟

  • سلام ، من دندانپزشکی را در مسکو در مقطع دکترا به زبان انگلیس خوانده ام ، برای تخصص باید چکار کنم و آیا زبان المانی باید با ارائه مدرک باشد ؟

    • سلام وقتتون بخیر
      بله، برای تحصیل تخصص در دانشگاه های آلمان نیاز به ارائه مدرک زبان آلمانی دارید.

  • سلام من ۲۱ سالمه و دانشجو ترم دو پزشکیم
    در بعضی مقالات دیدم که این امکان وجود داره که افرادی که در رشته پزشکی حداقل ۳۵ واحد اختصاصی پاس کرده باشند،می‌توانند مستقیم پذیرش پزشکی در المان بگیرند میخواستم ببینم آیا واقعا همچین امکانی وجود دارد؟

    • با سلام و عرض ادب
      بله، با گذراندن تعدادی واحد و ارائه مدرک زبان آلمانی می توانید برای پذیرش مستقیم اقدام نمایید.

  • سلام.خسته نباشید.
    من۱۸ سالمه و در حال تحصیل در پایه دوازدهم تجربی هستم. همیشه معدلم بالا بوده و برای ترم دوم هم مطمئنم معدلم بالای۱۹ میشه ولی قصد شرکت در کنکور رو ندارم و میخوام برای تحصیل در رشته پزشکی دانشگاه دولتی آلمان اقدام کنم.
    سوالم اینه که اگر کنکور بدم و رشته بهداشت و زیست یا… قبول بشم نیازی به گذراندن یک سال کالج در آلمان نیست؟

    اگر کنکور ندم و یک سال کالج رو در آلمان با معدل خوب پشت سر بزارم برای ورود به دانشگاه باید در آزمون ورودی شرکت کنم یا پذیرش در رشته پزشکی با معدل کالج امکان پذیره؟
    میشه لطفا راهنماییم کنید.

    • با سلام و عرض ادب
      برای تحصیل در آلمان بهتر است در کنکور شرکت نمایید. با قبولی در رشته بهداشت امکان تحصیل مستقیم پزشکی در آلمان بسیار پایین است.

  • سلام وقتتون بخیر
    من ۱۸ سالمه،پرستاری علوم پزشکی شیراز قبول شدم اما انصراف دادم.
    تمایل به تحصیل پزشکی دارم،زبان انگلیسیم هم خوبه چه پیشنهادی به من میدهید؟
    وی اینکه قضیه اینکه میگویید باید به رشته مرتبط با پزشکی قبول بشید برای چیه؟

    • سلام روزتون بخیر
      تحصیل پزشکی و رشته های کارشناسی در آلمان به زبان آلمانی است. شما می توانید با توجه به قبولی رشته پرستاری همین رشته را در اتریش و آلمان ادامه دهید.

  • سلام من 29 سال سن دارم و دیپلمم ریاضی و مدرک ارشد مهندسی مکانیک. تا الان کتاب A2 رو تموم کردم و در ب1 هستم میخوام ب2 رو تا تابستون بگیرم. آیا میتونم در المان تحصیل پزشکی رو شروع کنم؟

  • سلام خسته نباشید
    من ۱۸ یادمه و امسال کنکور دارم و ب احتمال زیاد در کنکور ایران رتبه عم زیر ۵۰۰۰ شده و در رشته های مرتبط با پزشکی و دارو قبول خواهم شد و معدلمم در تمام ۱۲ سال بالای ۱۹ بوده و زبان انگلیسی کاملا مسلط و همچنین A1 زبان المانی رو هم دارم
    با این اوصاف میتونم سی واحد تحصیلی در ایران در رشته‌ی مرتبط بخونم تا زبان المانیم رو تکمیل کنم و بعد برای پزشکی یا دارو یا دندون اقدام کنم؟

    • با سلام و احترام
      بله، امکان این اقدام وجود دارد، اما در نظر داشته باشید شانس شما برای ادامه تحصیل در رشته ای که در ایران انتخاب می کنید بسیار بیشتر است.

  • سلام من 26 سالمه و معدل کل دیپلمم 16 بوده و لیسانس ناپیوسته فوریت های پزشکی معدل 16/5 از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رو دارم و مدرک زبان بی 1 آلمان رو هم دارم . چقدر احتمال داره بتونم پزشکی در یکی از دانشگاه های دولتی آلمان بخونم و شرایطش به صورت خلاصه برای شخص خودم چیه؟
    ممنونم از راهنمایی تون

    • سلام روزتون بخیر
      با توجه به معدل و شرایط سنی شما توصیه می کنیم کشور دیگری را انتخاب کنید.

        • با سلام و عرض ادب
          اکثر کشور ها دانشگاه های معتبر و رنکینگ خوبی را دارند. انتخاب کشور بستگی به شرایط شما دارد.

  • سلام
    خسته نباشید
    اگ ی نفر کنکور ایران پزشکی قبول بشه باز هم میتونه برا عمومی پذیرش تحصیلی از المان بگیره یا چون اینجا قبول شده این امکان براش وجود نداره و دیگ میره واسه تخصص؟
    ممنون میشم ی توضیحی در این باره بدید
    و اینک از زمانی ک ی نفر درخواست تحصیل در المان رو میده چ مدت طول میکشه تا درخواستش قبول بشه و بتونه ب کشور المان بره؟

    • سلام
      من 20 سالمه و در دانشگاه ایران دو ترم یعنی 35 واحد خوندم
      میتونم بدون آزمون ورودی پزشکی آلمان‌ وارد دانشگاه پزشکی المان بشم؟
      درضمن خودشون خوابگاه میدن یا باید جایی رو اجاره کنیم؟

      • سلام وقتتون بخیر
        بله، امکان ورود به رشته پزشکی برای شما وجود دارد. اکثر دانشگاه های آلمان خوابگاه دانشجویی ارائه می دهد.

    • سلام روزتون بخیر
      بله، قبولی در کنکور ایران بسیار به شما جهت دریافت پذیرش از آلمان کمک می کند.

  • سلام بنده دختری هستم که ساله اینده خرداد دیپلم تجربی میگیرم کلاس زبان امانی هم همانموقع مدرک ب2 رو میگیرم و نمیخام کنکور ایران شرکت کنم و کالج المان رو ترجیح میدم باتوجه به زمان باقیمونده ایا میتونم واسه مهرماه سال 1401 پذیرش و ویزا بگیرم از طریق موسسه شما با تشکر

    • سلام من بیست سالمه معدل دیپلمم ۱۸.۶۶هست و پارسال شیمی محض دانشگاه بین المللی امام خمینی و علوم آزمایشگاهی آزاد کرمانشاه قبول شدم و مدرک قبولی هر دو رو دارم اما علوم آزمایشگاهی آزاد کرمانشاه رو انتخاب کردم و الان ترم دوم هستم و همچنین دانشجوی ممتاز .اگه کارشناسی رو سه ساله و با معدل هجده یا نوزده بگیرم و مدرک زبان c1. رو هم تا اون زمان بگیرم چطوری میتونم پذیرش پزشکی دانشگاه دولتی آلمان بگیرم ؟با وجود مدرک c2بازم باید دوره زبان و کالج بگذرونم ؟

      • سلام روزتون بخیر
        در نظر داشته باشید که تحصیل پزشکی در آلمان محدودیت سنی 23 سال دارد.

    • سلام روزتون بخیر
      به شما توصیه می کنیم جهت افزایش شانس پذیرش خود در کنکور ایران شرکت نمایید. موسسه ما در مسیر کنار شما خواهد بود و شما را به هدفتان در زمان مورد نظرتان می رساند.

  • با سلام
    میخواستم بپرسم من 22 سالمه و با دیپلم ریاضی و معدل 18.70 و لیسانس پرستاری دانشگاه تهران معدل 16 و مدرک B2
    امکان ورود به کالج را دارم ؟ و یا مستقیم برای دندان و یا پزشکی اپلای کرد .. . ( لیسانس به پزشکی ) البته میدونم معدل لیسانسم پایین هستو شانسم کمه
    با تشکر

    • با سلام و عرض ادب
      برای شرکت در کالج های پزشکی آلمان بهتر است معدل شما بالای 19 باشد.

  • سلام خسته نباشید من دانشجوی پزشکی ازاد ( دوره علوم پایه رو گذراندم) هستم با معدل 18.38 وقتی پنجم دبستان بودم یکبار به المان سفر تفریحی نیز کردم در المان 5 اشنا دارم که دارای شهروندی هستند و میتونند در صورت لزوم دعوت نامه بفرستند دارای مدرک زبان المانی B2 هستم ایا امکان تحصیل در دانشگاه دولتی المان برای من وجود دارد؟

    • با سلام و احترام
      بله، می توانید برای تحصیل رشته های پزشکی در آلمان اقدام نمایید.

  • سلام من لیسانس پرستاری دارم و ۲۶ سالمه و سوالم اینه ک آیا در صورتیکه من مدرک زبان آلمانی بگیرم و ویزا کار از طریق مدرک پرستاریم بگیرم آیا میتونم اونجا دندانپزشکی بخونم و چه شرایطی داره؟

    • سلام روزتون بخیر
      ویزاهای آلمان قابل تغییر هستند و میتوانید از کاری به تحصیلی تغییر دهید.

  • سلام من 26 سالمه معدل کل دیپلمم 16.75 هست و دوسال پشت کنکور بودم لیسانس علوم آزمایشگاهی دارم و دو سال طرح گذروندم به نظر شما شانسی برای پذیرش تحصیل پزشکی در المان دارم؟

    • با سلام و احترام
      برای تحصیل پزشکی در آلمان نیاز به ارائه مدرک دیپلم تجربی دارید.

      • اگر با مدرک لیسانس پرستاری به آلمان برای ارشد پرستاری بروم آیا میتوانم بعدا تصمیم بگیرم و برای قبولی دندان پزشکی هم آزمون بدهم یا خیر؟

        • با سلام و عرض ادب
          بله، امکان ادامه تحصیل در آلمان برای شما وجود دارد.

  • سلام.
    به نظر شما به صورت مستقیم بعدر از کنکور و قبولی در پزشکی ایران به آلمان برویم بهتر است یا از طریق کالج ام کرس؟
    آیا از نظر هزینه ای با هم فرق دارن؟

    • سلام روزتون بخیر
      خیر، تفاوتی وجود ندارد. کالج و دانشگاه در آلمان هر دو رایگان هستند.

  • سلام وقت بخیر…من۲۲ سالمه دانشجوی ترم۴ دندان پزشکی ازاد تهران هستم…معدل مدرک دیپلمم ۱۹.۵۰ هست …درصورت گرفتن مدرک زبان المانی و انگلیسی ایا شانس قبولی دارم

    • با سلام و عرض ادب
      بله، با توجه به شرایط ذکر شده شانس شما جهت دریافت پذیرش و اقامت تحصیلی آلمان بسیار بالا است.

  • سلام. در متن مقاله فرمودید که حداکثر سن برای پذیرش پزشکی 26 سال است ولی در پاسخ سوالات به سن 23 سال اشاره کردید!
    من 22 سالمه چند سال کنکور دادم و هر سال پزشکی قبول نشدم ولی هر سال با رتبه خوب رشته های کارشناسی قبول شدم در حال حاضر دانشجوی رادیولوژی روزانه مشهد تحصیل میکنم و آلمانی میخوانم. معدل دیپلم 19 میباشد.آیا با گذراندن 35 واحد با نمره خوب و اخذ B2 یا C1 امکان قبولی پزشکی آلمان را دارم. ممنون

    • درود برشما
      من 22 سالم هستش و معدل دیپلم تجربی 17.24 دارم و همچنین دانشگاه ترم آخر بیولوژی مولکولی هستم با معدل کل 17.17 آیا شانس پذیرش مستقیم در دانشگاه های پزشکی المان رو دارم؟

      • سلام روزتون بخیر
        بله، با ارائه مدرک زبان آلمانی امکان پذیرش مستقیم از دانشگاه های آلمان را دارید.

    • با سلام و احترام
      برای پذیرش کالج پزشکی آلمان بهتر است زیر 23 سال باشید.برای تحصیل مستقیم در دانشگاه های آلمان نیاز به پذیرش همان رشته در ایران دارید.

  • سلام وقتتون بخیر
    در صورت تحصیل چند ترم دندان پزشکی در دانشگاه ازاد یا پردیس هم امکان تحصیل این رشته در المان به صورت مستقیم هست

    • با سلام و احترام
      پذیرش مستقیم از دانشگاه های آلمان در صورت قبولی در کنکور ایران امکان پذیر است.

  • سلام وقت بخیر آیا با معدل پیش دانشگاهی 17 و نیم، کل دیپلم 18 و مدرک زبان المانی، امیدی برای پذیرش کالج و دانشگاه پزشکی در المان هست؟

    • سلام روزتون بخیر
      در نظر داشته باشید که برای تحصیل رشته پزشکی در آلمان نیاز به داشتن دیپلم بالاتری است.

  • یا سلام و خسته نباشید
    من نوزده سالمه و معدل دیپلمم ۱۶ هستش و دانش آموز سمپاد بودم و امسال رتبم شده بود حدود 5200 ولی انتخاب رشته نکردم و دوباره دارم میخونم. ولی سوالم اینه که با این معدل من و با مدرک زبان آلمانی که در سطح b2 هستش میتونم پذیرش بگیرم ؟

  • سلام دوست عزیز
    حداقل نمره پیش دانشگاهی برای تحصیل در دانشگاه های رایگان آلمان باید چند باشد

    • سلام روزتون بخیر
      معدل و ریزنمرات شما بسته به رشته انتخابی شما دارد.

  • با سلام و عرض ادب
    من با لیسانس گفتاردرمانی معدل 18.34و مدرک زبان المانی B2 با 23سال سن ایا شرایط لازم برای پذیرش مستقیم پزشکی در دانشگاه های المان را دارم یا خیر؟

    • با سلام و عرض ادب
      خیر، برای پذیرش مستقیم دانشگاه می بایست رشته مورد نظر در دانشگاه های با آزمون ورودی ایران قبول شدید و حدود واحد را بگذرانید.

  • با سلام. برای این که نشون بدیم ۳۵ واحد توی ایران پاس کردیم آیا نیازه طرح رو رفته باشیم و مدرک رو آزاد کرده باشیم که همچین مدرکی رو دانشگاه بده؟ مجبوریم کل مدرک رو آزاد کنیم؟

    • باسلام روزتون بخیر
      برای پذیرش مستقیم از دانشگاه های آلمان فقط دروسی که گذراندید کافی است.

  • سلام وقتتون بخیر ، یه سوال برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
    من برای پزشکی آلمان از طریق کالج یا تست اس میخوام اپلای کنم و امسال کنکور دادم و با رتبه کنکورم پزشکی ایران قبول میشم و برای اپلای آلمان قبولی یکی از زیر شاخه های علوم تجربی ایران لازمه ، ولی خب یکی از مشاورینی که خودشونم ساکن آلمان هستن گفتند که اگه مثلا پزشکی ایران بخونی احتمال ریجکتی از سفارت بالا میره؟(به دلیل اینکه معتقدند به رشته مورد علاقتون رسیدید و دلیلی نداره برای پزشکی بیاید آلمان) الان بهتره که من رشته ای غیر از پزشکی رو انتخاب کنم تو ایران؟

    • سلام روزتون بخیر
      یکی از روش های تحصیل در آلمان پذیرش مستقیم رشته تحصیلی انتخابی، قبولی در دانشگاه ایران می باشد و قبولی در ایران دلیلی بر ریجکتی پرونده شما نمی باشد.

  • سلام
    من اگه بخوام در رشته دندان پزشکی یا پزشکی آلمان قبول بشم با شرایطی که درس های تخصصیم رو ببرم بالا و زبان آلمانی هم یاد بگیرم آیا میشه؟
    من پایه 11هستم و علاقه ای به شرکت در کنکور ایران رو ندارم و دوست دارم برم به این کشور
    میشه راهنمایی کنید الان من چیکار کنم

    • سلام دوست عزیز، بله البته باید یکسال کالج بگذرانید با شماره 09426001036 تماس بگیرید تا کارشناسان شما را راهنمایی کنند.

  • یک دیدگاه بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
    ملیت