تابعیت و اقامت بنگلادش

تابعیت و اقامت بنگلادش
مشاهده بیشتر

قانون تابعیت بنگلادش بر اساس قانونی است که در سال 1972 به تصویب رسیده است. تابعیت بنگلادشی بر اصل خون می باشد و از 26 مارچ 1971 توجهی به اصل خاک ندارد. موسسه حقوقی توسعه گران مهر شیراز با مدیرت جناب آقای اصطهباناتی اطلاعات کامل مربوط به تابعیت و اقامت بنگلادش را برای افرادی که قصد مهاجرت به بنگلادش از طریق کار ، تحصیل در بنگلادش و یا سرمایه گذاری در بنگلادش را دارند مهیا نموده است. اطلاع از شرایط اخذ تابعیت و اقامت بنگلادش از مواردی است که هر شخص مهاجر به این کشور باید از آن اطلاع داشته باشد. ما در این مقاله به بررسی کامل تابعیت و اقامت بنگلادش پرداخته ایم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه قوانین جدید مهاجرت به بنگلادش می توانید با کارشناسان موسسه و وکیل مهاجرت به بنگلادش، تماس حاصل فرمایید.

شرایط و راه های اخذ تابعیت و اقامت بنگلادش

طرق تحصیل تابعیت و اقامت بنگلادش عبارتند از:

اخذ تابعیت و اقامت از طریق تولد فرزند در بنگلادش

یکی از سوالاتی که در زمینه اقامت بنگلادش پرسیده می شود، اخذ اقامت بنگلادش از طریق بچه دار شدن است، در موارد زیر اشخاص می توانند تابعیت بنگلادش را از طریق تولد نوزاد به دست آورند:
متولد شدن در خاک بنگلادش به خودی خود موجب کسب تابعیت بنگلادش نمی‌شود. مگر کسانی که قبل از 26 مارچ 1971 در بنگلادش متولد شده باشند.
اصل خون و خاک و تابعیت بنگلادش ( نسب و نژاد )
افراد زیر که بعد از 26 مارچ 1971 متولد شده باشند چنانچه دارای شرایط زیر باشند، می‌توانند تابعیت بنگلادش را کسب نمایند:
– طفلی که از پدر بنگلادشی در هر کجای دنیا متولد شده باشد؛
– طفلی که پدربزرگ وی بنگلادشی بوده صرفنظر از محل تولد وی؛
– طفلی که از مادر بنگلادشی در هر کجای دنیا متولد شده باشد و پدر وی نامعلوم و یا بدون تابعیت باشد؛
– کسانی که در 26 مارچ 1971 محل اقامت دائم و مستمر خود را بنگلادش انتخاب کرده باشند.

تابعیت و اقامت بنگلادش

تابعیت مضاعف بنگلادش

در قوانین و مقررات بنگلادش، تابعیت مضاعف مورد شناسایی قرار نگرفته است. مگر برای موارد خاصی که دولت صلاح بداند.

ترک تابعیت بنگلادش

قانون تابعیت بنگلادش ترک ارادی تابعیت را اجازه داده است و افراد زیر ممکن است تابعیت بنگلادش را به صورت غیر ارادی از دست بدهند که عبارتند از:
– شخصی که تابعیت کشور خارجی را به صورت ارادی تحصیل کرده باشد؛
– شخصی که از طریق سرمایه‌گذاری تابعیت بنگلادش را تحصیل نموده، در صورتی‌که سرمایه خود را از اقتصاد آن کشور بیرون بکشد تابعیت وی نیز سلب خواهد شد.

اخذ تابعیت و اقامت از طریق سرمایه گذاری ، خرید ملک یا ثبت شرکت بنگلادش

– مهاجرت به بنگلادش از طریق ویزای سرمایه گذاری امکان پذیر است. کسانی که قصد سرمایه‌گذاری از طریق پروژه‌های صنعتی یا تجاری در بنگلادش را به مبلغ پنج میلیون دلار یا برابر آن را داشته باشند، مشروط بر اینکه یک میلیون دلار در یکی از بانک‌ها سپرده و حق برداشت آن را نخواهد داشت.

– تقاضای تابعیت بنگلادش برای کسانی که به‌طور مداوم و مستمر مقیم بنگلادش بوده در صورتی که قصد سرمایه‌گذاری در بنگلادش را داشته باشند می‌بایستی در یکی از بانک‌ها مبلغ 75 هزار دلار سپرده و حق برداشت آن مبلغ را نخواهند داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نحوه مهاجرت به بنگلادش از روش های دیگر مثل ثبت شرکت و خرید ملک در بنگلادش ، سرمایه گذاری و کار در بنگلادش، شرایط تحصیل و اقامت بعد از تحصیل در بنگلادش و ویزای کار و تخصص و همچنین مهاجرت بنگلادش از طریق ازدواج در این کشور و یا کشورهای دیگر مانند هند می توانید با مشاورین موسسه مهاجرت تماس حاصل فرمایید و از مشاوره کارشناسان حقوق بین الملل آشنا شوید.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

مقالات مرتبط

ثبت درخواست مشاوره فوری

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
ملیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
ملیت