کشور پهناور کانادا در شمال قاره آمریکا قرار دارد. کشوری با جاذبه های طبیعی و تنوع فرهنگی و استاندارهای برتر زندگی. کانادا یکی از ایده آل ترین کشورهای جهان برای زندگی و تحصیل و کار محسوب می شود. اما ارزش و اهمیت کشور کانادا فراتر از زیبایی مسحور کننده آبشار نیاگارا، عظمت کوه های راکی، شهرهای افسانه ای ونکور و مونترال و آبی خیره کننده دریای کانادا است. در واقع بالا بودن سطح رفاه اجتماعی، حقوق شهروندی، تنوع فرهنگی، امنیت و آرامش و بالا بودن سطح درآمد از ارزشمندترین ویژگی های این کشور به شمار می رود. تنوع فرهنگی موجود در این کشور موجب آشنایی افراد با فرهنگ ها و آداب و رسوم مختلف می شود و سطح سازگاری افراد را افزایش می دهد. بالا بودن کیفیت زندگی، برخورداری از بیمه سلامت و بالا بودن استانداردهای زندگی در این کشور سالانه مهاجران زیادی را روانه این کشور می کند. همه این عوامل موجب می شود تا این کشور در بالاترین فهرست مقاصد مهاجران تحصیلی و شغلی قرار گیرد.
دولت کانادا در جهت اعطای مجوز اقامت دائم به مهاجران، برنامه های متنوعی را به آن ها ارائه می دهد. متقاضیان اخذ اقامت و تابعیت این کشور شگفت از روش های گوناگونی چون ازدواج، سرمایه گذاری، تولد، کار و تحصیل می توانند موفق شوند تا کلید طلایی اقامت این ایده آل ترین کشور جهان برای زندگی را از آن خود کنند. از آن جا که کانادا کشور بسیار پهناوری است که جمعیت کمی را در خود جای داداه است؛ در صورتی که متقاضیان دارای هر یک از شرایط اخذ اقامت این کشور باشند، به راحتی می توانند در این کشور زندگی و اقامت کنند و پس از اخذ تابعیت و شهروندی از همه حقوق شهروندی شهروندان این کشور برخوردار شوند.در همین راستا و به منظور آشنایی با قوانین مهاجرت به این کشور شگفت، مشاوران و کارشناسان موسسه وکلای برگزیده اصطهباناتی با تهیه این مقاله سعی کرده اند تا به پرسش های شما پاسخ دهند و همه ابهامات موجود در مورد این موضوع را برطرف کنند. در این مقاله می خوانید:
- شاخص های سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در مورد کانادا
- اخذ اقامت کانادا از طریق تحصیل
- کار و اشتغال پس از فارغ تحصیلی در کانادا
- مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا
- اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه اکسپرس اینتری(EXPRESS ENTRY)
- شرایط لازم برای اخذ مجوز برنامه کارگران ماهر فدرال کانادا(FSW)
- تجربه کاری لازم برای اخذ مجوز برنامه کارگران ماهر فدرال کانادا(FSW)
- انواع مهارت های شغلی در کانادا
- شرایط لازم برای اخذ امتیاز لازم برای برنامه کارگران ماهر فدرال کانادا(FSW)
- برنامه کار مهارت تجارت فدرال کانادا (FSTP)
- برنامه تجربه و مهارت کاری کلاس (CEC) کانادا
- اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری
- سرمایه گذاری در ایالت انتاریو
- سرمایه گذاری در ایالت کبک
- سرمایه گذاری در ایالت بریتیش کلمبیا
- اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج
- نکات مهم در مورد اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج
- اخذ اقامت کانادا از طریق تولد
- اخذ اقامت کانادا از طریق پناهندگی
- مزایای اخذ اقامت کانادا
- تفاوت اخذ اقامت کانادا با اخذ تابعیت کانادا
- هزینه های زندگی در کانادا
- مزایای زندگی در کانادا
شاخص های سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در مورد کانادا
کانادا در فهرست رتبه بندی و رنکینگ جهانی سازمان توسعه و همکاری اقتصادی(OECD) از لحاظ پیشرفت برای زندگی بهتر در میان بهترین کشورهای جهان قرار دارد. بر اساس مقاله سازمان توسعه و همکاری اقتصادی، کشور کانادا در این رتبه بندی و رنکینگ جهانی از لحاظ شاخص هایی مانند درآمد، مسکن و بهداشت عمومی در میان بهترین کشورهای جهان قرار دارد. این مقاله به بررسی شاخص های زندگی استاندارد در ۳۶ کشور جهان پرداخته است. بر طبق این مقاله، کشور کانادا به طرز شگفتی شاخص های زندگی بهتر را دارا می باشد. مهم ترین شاخص های زندگی بهتر از لحاظ سازمان توسعه و همکاری اقتصادی(OECD) شامل مواردی مانند سطح درآمد، اقدامات بشردوستانه، مسکن، محیط زیست، وضعیت سلامت، امنیت اجتماعی و تعادل میان کار و زندگی است. در ادامه به بررسی هریک از این شاخص ها می پردازیم:
سطح درآمد
هر خانواده کانادایی پس از پرداخت مالیات به طور متوسط سالانه ۲۸۱۹۴ دلار درآمد دارد. این میزان درآمد در حدود ۵۰۰۰ دلار بیشتر از متوسط درآمد تععین شده توسط سازمان توسعه و همکاری اقتصادی است. در مقایسه در آمریکا ۲۰٪ خانواده ها سالانه درآمد بیشتر از ۵۵.۷۱۸ دلار و ۲۰٪ خانواده ها سالانه درآمد کمتر از ۱۰.۵۲۶ دلار درآمد دارند. کشور کانادا از لحاظ داشتن خانواده های مرفه و ثروتمند در رتبه هفتم و از لحاظ درآمد در رتبه نهم قرار دارد.
اقدامات بشردوستانه
کانادایی ها در زمره افرادی هستند که به طور متوسط روزانه ۲ دقیقه در کارهای بشردوستانه و خیرخواهانه شرکت می کنند. این میزان مشارکت از نصف میزان شاخص سازمان توسعه و همکاری اقتصادی بالاتر است. علاوه بر این، ۶۴٪ کانادایی اذعان داشتند که در ماه گذشته به کسانی که نمی شناختند، کمک کرده اند. متوسط میزان شاخص کمک سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در حدود ۴۸٪ است. ۹۴٪ مردم کانادا اعلام کردند که اگر با مشکلی مواجه شوند، افرادی را می شناسند که می توانند روی آن ها حساب کنند. کشور کانادا از لحاظ کمک های انسان دوستانه و حمایت در رتبه هفتم قرار دارد.
مسکن
از هر ۱۰ نفر کانادایی ساکن در این کشور، ۹ نفر از آن ها از وضعیت خانه و محل زندگی خود رضایت دارند. هر نفر در کانادا به طور متوسط دارای ۲.۵ اتاق است که بالاترین میزان در کشورهای جهان است. ۹۹.۸٪ کانادایی ها در خانه هایی زندگی می کنند که دارای واحدهای شخصی است.
محیط زیست
شاخص آلودگی محیط زیست و شاخص کیفیت آب کشور کانادا از میانگین شاخص سازمان توسعه و همکاری اقتصادی بالاتر است. این کشور از لحاظ آلودگی محیط زیست در رتبه چهارم و از لحاظ کیفیت آب در رتبه دوازدهم قرار دارد.
وضعیت سلامت
میانگین شاخص امید به زندگی کانادایی ها سن ۸۱ سال است که از میانگین شاخص سازمان توسعه و همکاری اقتصادی بالاتر است. در واقع ۸۸٪ مردم کانادا از لحاظ سلامتی در وضعیت خوب و ایده آل قرار دارند. در حدود ۱۱.۴٪ از درآمد تولید ناخالص داخلی این کشور صرف هزینه های بیمه و سلامت مردم می شود. کشور کانادا از لحاظ وضعیت سلامت در رتبه سوم میانگین شاخص های سازمان توسعه و همکاری اقتصادی و از لحاظ شاخص امید به زندگی در رتبه هفدهم قرار دارد.
امنیت اجتماعی
کشور کانادا در میان دیگر کشورهای جهان از سطح امنیت اجتماعی بسیار خوبی برخوردار است. بر طبق آمارها و بر اساس گزارش های مردمی فقط در حدود ۱۳٪ از کانادایی ها در سال گذشته مورد حمله و تهدید قرار گرفته اند. در واقع این میزان بسیار پایین تر از میانگین شاخص سازمان توسعه و همکاری اقتصادی است.
تعادل میان کار و زندگی
کش