مشاهده بیشتر

فرم DS-160 برای درخواست ویزای غیرمهاجرتی آمریکا استفاده می‌شود. برای تکمیل این فرم به اطلاعات شخصی، پاسپورت، برنامه سفر و اطلاعات مالی نیاز دارید. فرم باید به‌صورت آنلاین پر شود و تأییدیه آن برای مصاحبه ویزا ارائه شود. برای راهنمایی کامل در مورد نحوه تکمیل فرم DS-160، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

فرم DS-160 چیست؟

فرم ds 160سفارت آمریکا pdf یا درخواست ویزای غیر مهاجرتی آنلاین، یک فرم آنلاین است که برای درخواست ویزای موقت آمریکا از جمله ویزای بازدید B-1/B-2 و ویزاهای K (نامزدی(e استفاده می شود. در این فرم الکترونیکی متقاضی باید اطلاعات شخصی، تحصیلی، حرفه ای و شماره پاسپورت را وارد کند. تکمیل فرمds 160 آمریکا بخش مهمی از فرآیند درخواست ویزا است، زیرا اطلاعات لازم را برای تعیین اینکه آیا متقاضی واجد شرایط ویزای غیر مهاجرتی است یا خیر، در اختیار وزارت امور خارجه ایالات متحده قرار می دهد.

هزینه های فرم ds 160 آمریکا در سال 2023

دولت ایالات متحده آمریکا در آخرین گزارش اعلام کرده است که از 30 می 2023، هزینه های درخواست ویزا افزایش می یابد.

اگر متقاضی قصد دارد برای ویزای مسافرتی، دانشجویی یا مبادله درخواست دهد، از تاریخ 30 ماه می سال 2023 باید 15 درصد بیشتر از قبل پرداخت کند. اگرچه هیچ هزینه ای برای تشکیل پرونده فرم ds 160سفارت آمریکا pdf وجود ندارد، اما متقاضی باید هزینه ویزای خاصی را که برای آن درخواست می دهد، پرداخت کند. این هزینه ها بر اساس نوع ویزا متفاوت است، بنابراین متقاضی باید بررسی کند که کدام هزینه برای شرایط خاص وی اعمال می شود.

  • هزینه درخواست برای ویزاهای غیر مبتنی بر دادخواست، به استثنای دسته E از 160 دلار به 185 دلار خواهد رسید. برخی دیگر از دسته های ویزای غیر مهاجرتی نیز افزایش جزئی در هزینه خواهند داشت.
  • هزینه درخواست بیشتر ویزاهای غیر مهاجرتی مانند ویزای توریستی، تجاری یا TNدر حدود 160 دلار است.
  • هزینه ویزاهای مبتنی بر دادخواست معمولاً 190 دلار است.

زمان پردازش فرم DS-160

هیچ زمان پردازشی برای فرم ds 160سفارت آمریکا pdf وجود ندارد. متقاضی باید پس از تکمیل این فرم به صورت آنلاین، صفحه تاییدیه را پرینت کرده و آن را همراه خود به مصاحبه ویزا بیاورد. اگر درخواست در طول مصاحبه تایید شود، متوسط زمان پردازش ویزای توریستی و ویزیتور 7 تا 10 روز کاری به اضافه زمان تحویل می باشد.

متقاضیان واجد شرایط تکمیل فرم DS-160

همه متقاضیان برای سفر به کشور آمریکا نیاز به تکمیل و ارسال فرم ds 160سفارت آمریکا pdf ندارند. متقاضیان واجد شرایط برای تکمیل این فرم عبارت اند از:

  • هر متقاضی که قصد دارد با اخذ ویزای موقت مانند ویزای بازدیدکننده B1/B2 به ایالات متحده آمریکا سفر کند.
  • هر متقاضی که قصد دارد برای ازدواج با اخذ ویزای K-1 به ایالات متحده آمریکا وارد شود.
  • شهروندان مکزیکی متقاضی ویزای TN باید فرم DS-160 را تکمیل و ارسال کنند.
  • شهروندان کانادایی که برای ویزای TN درخواست می کنند، نیازی به تکمیل فرم DS-160 ندارند.
  • همه متقاضیان واجد شرایط از جمله کودکان به تکمیل فرم DS-160نیاز دارند.
  • کودکان 16 سال یا کمتر، یا متقاضیانی که از نظر فیزیکی قادر به تکمیل فرم نیستند، می توانند از یک شخص ثالث برای تکمیل فرم کمک بگیرند. آن شخص باید در انتهای فرم DS-160در صفحه «ثبت و ارسال» اطلاعات خود را وارد کند.

مدارک مورد نیاز برای تکمیل فرم DS-160

متقاضیان واجد شرایط برای تکمیل فرم ds 160سفارت آمریکا pdf باید اطلاعات شخصی خود را وارد کنند. علاوه بر این ارسال مدارک و اسناد زیر الزامی است:

  • پاسپورت با اعتبار کافی
  • برنامه سفر به امریکا
  • شماره شناسه ملی صادر شده توسط کشور متقاضی
  • شماره تامین اجتماعی یا شناسه مالیات دهندگان ایالات متحده (در صورت وجود)
  • سوابق سفر به آمریکا و دیگر کشورها
  • سوابق شغلی و حرفه ای متقاضی
  • اطلاعات و بیوگرافی ساده در مورد اعضای خانواده و همراهان
  • اگر متقاضی قصد تحصیل در آمریکا را دارد، به یک کپی از SEVIS ID خود نیاز دارد که در I-20 یا DS-2019 خود به همراه آدرس مدرسه یا کالج مورد نظر در آمریکا موجود است.
  • کارگران موقت باید یک کپی از I-129 خود را در دسترس داشته باشند.
  • یک عکس جدید مطابق با دستورالعمل ‌های دولت ایالات متحده که به صورت دیجیتالی برای تکمیل فرم ذخیره شده باشد.

نحوه تکمیل فرم DS-160

فرم DS-160 باید به صورت آنلاین در وب سایت مرکز درخواست الکترونیکی کنسولی (CEAC) تکمیل شود. CEAC مرکز درخواست آنلاین وزارت امور خارجه است که متقاضیان می توانند فرم ها، هزینه ها و اسناد را به این مرکز ارسال کنند. هیچ نسخه کاغذی از فرم DS-160 وجود ندارد. یک نمونه فرم ds 160سفارت آمریکا pdf برای کمک به تکمیل درست وجود دارد، اما باید نسخه آنلاین تکمیل شود که تقریباً 90 دقیقه طول می کشد. هنگام تکمیل این فرم فقط از Internet Explorer 11 یا بالاتر، فایرفاکس یا Google Chrome 58 استفاده کنید. سافاریSafari و مایکروسافت Microsoft Edge پشتیبانی نمی شوند. با مراجعه به وب سایت مرکز درخواست الکترونیک کنسولی متقاضیان می توانند به DS-160 آنلاین دسترسی پیدا کنند.

خدمات موسسه اصطهباناتی برای اخذ ویزای آمریکا

اخذ ویزای اقامت آمریکا در سال های اخیر به دلیل تحریم ها و مشکلات سیاسی سخت تر از قبل شده است، اما مشاوران موسسه مهاجرتی اصطهباناتی با ارائه راهکارهایی این روند دشوار و پیچیده را برای متقاضیان تسهیل کرده اند. از جمله خدمات این موسسه ارائه راهنمایی های لازم در مورد تکمیل فرم sd-160 آمریکا و کمک به متقاضیان در تکمیل این فرم می باشد. اگر نیاز به اخذ ویزای اقامت توریستی، کاری، تحصیلی، نامزدی و بازدید خانواده برای کشور آمریکا دارید، مشاوره های کارشناسان موسسه ما می تواند این روند دشوار را راحت و ساده کنند. اگر قصد دریافت ویزای اقامت امریکا را دارید، همین حالا با کارشناسان موسسه ما تماس بگیرید.

مراحل تکمیل فرم DS-160

متقاضیان برای تکمیل فرم ds-160 برای اخذ ویزای ورود به آمریکا باید مراحل زیر را طی کنند:

  • برای پر کردن فرم DS-160با انتخاب محل درخواست ویزای خود شروع کنید. اگر مجبور به سفر غیرمنتظره در زمانی هستید که درخواست شما در حال بررسی است، می توانید مصاحبه خود را در هر سفارت یا کنسولگری، برنامه ریزی کنید، حتی اگر در مکانی غیر از جایی باشد که در آن اقامت دارید.
  • در صفحه بعدApplication ID خود را خواهید دید. همچنین از شما خواسته می شود که به یک سوال امنیتی پاسخ دهید. این ها را یادداشت و در جای امن نگهداری کنید.
  • شناسه برنامه خود را در گوشه سمت راست بالای هر صفحه DS-160 پیدا کنید. اگر شناسه برنامه خود را فراموش کردید، می توانید آن را به صورت آنلاین با استفاده از سؤال امنیتی خود بازیابی کنید.
  • به یاد داشته باشید که فرم ds 160سفارت آمریکا pdf فقط به مدت 30 روز در دسترس خواهد بود. اگر به زمان بیشتری نیاز دارید، می توانید DS-160 خود را در رایانه خود دانلود کرده و بعداً دوباره آن را آپلود کنید.
مراحل تکمیل فرم DS-160
مراحل تکمیل فرم DS-160

قسمت های فرم DS-160 آمریکا

فرم DS-160 آمریکا همانند هر فرم رسمی دیگری از قسمت های مختلفی تشکیل شده است. قسمت های مختلف این فرم عبارت اند از:

قسمت 1: اطلاعات شخصی

در بخش اول فرم DS-160اطلاعات شخصی مانند نام، تاریخ تولد و وضعیت تاهل خود را ثبت می کنید. همچنین ملیت، پاسپورت یا شماره شناسایی ملی و شماره امنیت اجتماعی ایالات متحده یا شماره شناسه مالیات دهندگان از شما خواسته می شود.

قسمت 2: اطلاعات سفر

در این بخش، برنامه های سفر خود را توضیح می دهید، از جمله هدف از سفر به ایالات متحده، تاریخ ورود و خروج و آدرس مکانی که در ایالات متحده اقامت خواهید داشت. اگر برنامه خاصی ندارید، می توانید تاریخ های تخمینی را وارد کنید.

قسمت 3: همراهان سفر

در این بخش می توانید مشخصات هر کسی که با شما سفر می کند، را وارد کنید. همراهان ممکن است شامل خانواده، دوستان یا اعضای یک گروه تور سازمان ‌یافته باشد. نیاز به ثبت اطلاعات همکاران کاری را که با شما سفر می‌کنند، نیست. البته همه این افراد باید فرم DS-160 خود را نیز تکمیل کنند.

قسمت 4: سفر قبلی به آمریکا

در مرحله بعد، از شما پرسیده می شود که آیا قبلاً به آمریکا سفر کرده اید یا خیر. در صورت سفر باید تاریخ و جزئیات را ارائه دهید. همچنین باید مشخص کنید که آیا تا به حال از دریافت ویزای آمریکا ریجکت شده اید یا اینکه آیا تا به حال درخواست مهاجرت را به خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا (USCIS) ارسال کرده اید.

قسمت 5: آدرس و شماره تلفن

در این قسمت باید آدرس، شماره تلفن و آدرس ایمیل فعلی خود را وارد کنید. در صورت تمایل می توانید یک آدرس پستی جایگزین وارد کنید. همچنین باید تمام اکانت های رسانه های اجتماعی که در طول 5 سال گذشته در آن ها فعالیت کرده اید را فهرست کنید. نیازی به ارائه گذرواژه ندارید، اما باید تمام «دسته‌ ها» یا شناسه‌ های کاربری که در سایت‌ هایی مانند توییتر و فیس ‌بوک استفاده کرده ‌اید را فهرست کنید. این قسمت اخیراً به فرم DS-160 اضافه شده است تا مقامات USCIS فعالیت شما در رسانه های اجتماعی را بررسی کنند.

قسمت 6: اطلاعات پاسپورت

در این صفحه اطلاعات پاسپورت از شما خواسته می شود. ممکن است از شما یک “شماره دفترچه پاسپورت” خواسته شود که گاهی اوقات “شماره کنترل موجودی” نیز نامیده می شود. همه پاسپورت ها این شماره را ندارند، بنابراین اگر کشور شما از آن ‌ها استفاده نمی ‌کند، کافی است گزینه «کاربردی ندارد» را علامت بزنید. همچنین از شما سوال می شود که آیا تا به حال پاسپورت خود را گم کرده اید یا دزدیده شده، که در صورت مفقودی یا سرقت باید جزئیات بیشتری را ارائه دهید.

قسمت 7: اطلاعات تماس در آمریکا

در این قسمت، باید مشخصات فردی که شما را در آمریکا می شناسد و می تواند هویت شما را تأیید کند، ثبت کنید. اگر کسی را در آمریکا نمی‌شناسید، نگران نباشید، می ‌توانید نام هر کسب ‌و کار یا سازمانی را که قصد دارید در طول سفر خود از آن بازدید کنید، ارسال کنید.

قسمت 8: اطلاعات وابستگان و خانواده درجه یک

در این قسمت اطلاعات اولیه در مورد پدر و مادر خود را ارائه خواهید داد. همچنین ممکن است از شما خواسته شود که اطلاعات شخصی در مورد هر یک از اعضای خانواده خود را که در حال حاضر در آمریکا اقامت دارند را ارائه دهید. اگر متاهل هستید، از شما نام، تاریخ تولد، ملیت و آدرس خانه همسرتان خواسته می شود.

قسمت 9: کار و سوابق کاری و تحصیلی

در این قسمت سوابق کاری، سوابق تحصیلی و سابقه اشتغال از ۵ سال قبل را تکمیل می کنید. همچنین از شما سوابق سفر و جزئیات مربوط به مهارت های خاص یا عضویت در هر گروه نظامی، خیریه یا سازمان حرفه ای خواسته می شود.

قسمت 10: سوالات امنیتی

در این قسمت از فرم ds 160سفارت آمریکا pdf باید به 25 سوال در مورد مسائل امنیتی با گزینه های “بله” یا “خیر” پاسخ دهید. این سوالات را با دقت بخوانید و هنگام پاسخ دادن مراقب باشید، زیرا پاسخ اشتباه می تواند بر درخواست شما تأثیر منفی بگذارد.

قسمت 11: عکس متقاضی

در این قسمت باید عکسی از خود را آپلود کنید که مطابق با دستورالعمل های وزارت امور خارجه ایالات متحده گرفته شده باشد. هنگامی که عکس را آپلود کردید، باید اندازه را تنظیم کنید و تصویر را برش دهید. عکسی که هنگام ثبت DS-160 خود ارسال می کنید، جایگزین عکس پاسپورتی مورد نیاز برای بسیاری از درخواست های ویزا نیست. ارائه یک عکس چاپ شده برای مصاحبه ویزای الزامی است.

قسمت 12: بررسی، تأیید مکان، امضا و ارسال

تکمیل فرم تقریبا تمام شد! اکنون از شما خواسته می شود که کل فرم را بررسی کنید. این آخرین فرصت برای بررسی دقیق پاسخ‌ ها است. سپس از شما خواسته می شود که مکان مورد نظر خود را تأیید کنید تا درخواست شما به سفارت یا کنسولگری ایالات متحده ارسال شود. در نهایت از شما خواسته می شود تا برخی از شرایط و ضوابط را بخوانید و سپس فرم را ارسال کنید. پس از ارسال فرم، روی “بعدی” کلیک کنید تا به صفحه تایید رسمی خود دسترسی پیدا کنید. سپس صفحه تاییدیه را پرینت کرده و در زمان مصاحبه به مقامات کنسولی ارائه دهید.

پس از تکمیل فرم چه اتفاقی می افتد؟

پس از تکمیل فرم DS-160 باید صفحه تاییدیه را پرینت کنید. ارائه این فرم در هنگام مصاحبه در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده ضروری است. اگر در اولین پرینت DS-160 فراموش کردید که صفحه تأیید خود را پرینت کنید، می توانید دوباره با استفاده از شناسه برنامه و سؤال امنیتی خود وارد شوید و برای پرینت اقدام کنید. سپس فرم ds 160سفارت آمریکا pdf برای پردازش به سفارت یا کنسولگری مربوطه ارسال می شود. برای اطلاعات در مورد نحوه برنامه ریزی مصاحبه ویزای خود باید با سفارت یا کنسولگری محلی خود تماس بگیرید. در زمان شرکت در مصاحبه ویزا باید صفحه تاییدیه DS-160 خود را همراه با سایر فرم ها یا مدارک مورد نیاز برای ویزای خاص خود به همراه داشته باشید. با مراجعه به وب سایت وزارت امور خارجه ایالات متحده می توانید وضعیت درخواست DS-160 خود را در هر زمانی بررسی کنید.

ارائه فرم DS-160 برای مصاحبه در سفارت یا کنسولگری آمریکا
ارائه فرم DS-160 برای مصاحبه در سفارت یا کنسولگری آمریکا

سخن آخر

در این مقاله در مورد چگونگی تکمیل فرم ds 160 آمریکا اطلاعات جالبی ارائه شد. علاوه بر این در مورد شرایط و الزامات تکمیل این فرم توضیحات لازم ارائه شد. متقاضیان ایرانی برای اخذ ویزای امریکا و تکمیل این فرم ds 160 می توانند با مشاوران موسسه اصطهباناتی مشاوره کنند. مشاوران موسسه ما با ارائه خدمات مشاوره ای رایگان راهنمایی های سودمندی به متقاضیان ارائه می کنند.

سوالات متداول در مورد تکمیل فرم ds 160 آمریکا

1- هزینه تکمیل فرم DS-160 چقدر است؟

هیچ هزینه ای برای تشکیل فرم DS-160 وجود ندارد، اما باید هزینه ویزای مورد نظر خود را پرداخت کنید.

2- چه کسی باید فرم DS-160 را تکمیل کند؟

تمام افرادی که برای ویزای غیر مهاجرتی آمریکا درخواست می کنند، باید فرم DS-160 را تکمیل کنند که شامل متقاضیان ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای دانشجویی و ویزای کار می شود.

3- چه مدارکی برای تکمیل DS-160 نیاز دارم؟

به پاسپورت، برنامه سفر، شماره شناسه ملی، تاریخ 5 سفر آخری به آمریکا، سابقه کار و عکس نیاز دارید.

4- چه مدت طول می کشد تا فرم DS-160 تکمیل شود؟

مدت زمان تکمیل فرم DS-160 بر اساس هر متقاضی متفاوت و به طور معمول حداقل یک ساعت می باشد.

5- آیا برای تمدید ویزا نیز نیاز به تکمیل فرم DS-160 داریم؟

بله، بدون توجه به اینکه برای ویزای جدید یا تمدید ویزای فعلی خود درخواست می کنید، باید فرم DS-160 را تکمیل کنید.

4/5 - (1 امتیاز)

مقالات مرتبط

ثبت درخواست مشاوره فوری

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
ملیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
ملیت