مشاهده بیشتر

رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور با توجه به پیشرفت تکنولوژی و اهمیت روزافزون ارتباطات، از بازار کار پویا و رو به رشدی برخوردار است. فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند در حوزه‌های مختلفی مانند روزنامه‌نگاری، روابط عمومی، تبلیغات، تولید محتوا و رسانه‌های دیجیتال مشغول به کار شوند. برای دریافت جزئیات بیشتر، این مقاله را تا انتها بخوانید.

اگر شما به ساخت وبلاگ شخصی علاقه مندید و از شناخت برنامه های twitter و pinterest لذت می برید و توانایی بسیاری در خلق تصاویر و ویدئو های جدید دارید و همچنین مهارت ارسال فرایند ها بر روی صفحه نمایش را دارید باید بدانید که اخذ رشته رسانه و ارتباطات و کسب تخصص در این گرایش بهترین گزینه اتخابی برای شما خواهد بود.

اگر تمامی موارد ذکر شده در فوق در خصوص شما صدق می کند، لذا اخذ رشته رسانه و ارتباطات گزینه انتخابی مناسبی برای شما خواهد بود. رشته رسانه و ارتباطات در بسیاری از کشورها و دانشگاه ها معتبر می باشد. این بسیار اهمیت دارد که بدانید، امروزه رشته رسانه و ارتباطات با تمامی جوانب فرهنگی در آمیخته است، به همین دلیل رشته رسانه و ارتباطات به عنوان گرایشی که با دیگر علوم در ارتباط است شناخته می شود. ناگفته نماند که مطالعه این گرایش برای بسیاری از افراد جالب به نظر می رسد و کسب توانایی ها و مهارت های بسیار قوی را می طلبد.

وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی تهران و شیراز میتوانند به شما در اخذ پذیرش کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات از دانشگاه های خارج از کشور و دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران برای افرادی که تمایل به تحصیل و کار رشته رسانه و ارتباطات کمک کنند. همچنین متقاضیان جهت کسب مشاوره در زمینه شرایط اعزام دانشجو کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات به خارج از کشور به صورت تضمینی می توانند به مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایند.

وضعیت و شرایط تحصیل و کار رشته رسانه و ارتباطات

بسیاری افراد جهت مهاجرت به خارج از کشور معمولااز طریق مهاجرت از طریق کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات اقدام می کنند، که پس از اخذ اقامت تحصیلی و کار کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات و اخذ پذیرش کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات از دانشگاه های خارج از کشور در نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی اقدام می کنند، البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت از طریق کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات می باشد روش های دیگر نظیر ویزای کار کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات و اخذ اقامت سرمایه گذاری با کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات نیز وجود دارند. این مقاله به بررسی شرایط تحصیل و کار رشته رسانه و ارتباطات می پردازد.

بورسیه تحصیل و کار رشته رسانه و ارتباطات در صورت داشتن رزومه قوی تحصیلی و کاری در این کشور امکان پذیر است. جهت اطلاعات بیشتر در رابطه با شرایط بورسیه کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات در خارج از کشور با موسسه های مهاجرتی معتبر یا سفارت کشور مورد نظر تماس حاصل فرمایید. در صورت اخذ بورسیه تحصیلی شما میتوانید از تحصیل رایگان کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات بهره مند گردید. بایستی برای اطلاعات در مورد شرایط تحصیل رایگان کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات تحقیقات بیشتری در رابطه با کشور مورد نظر خود انجام دهید. زبان تحصیل رشته رسانه و ارتباطات  در کشور های مختلف متفاوت است اما اغلب زبان تحصیل به انگلیسی می باشد. تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات بدون مدرک زبان بسته به دانشگاه محل تحصیل شما می باشد.

ساختار دوره ها و شرایط ورود

رشته رسانه و ارتباطات چه مواردی را در بر می گیرد ؟

با تحصیل در گرایش رسانه و ارتباطات، امکان آشنایی با آخرین فناوری ها، شرکت در مذاکرات و مباحثه ها برای شما وجود خواهد داشت. رشته رسانه و ارتباطات با هدف ایجاد آمادگی در دانشجویان جهت اخذ مشاغل مورد نظر در صنعت در اختیار افراد قرار می گیرد. با تحصیل در این گرایش دانشجویان قادر به تجزیه و تحلیل منطقی تمام فعالیت هایی که بر رسانه ها تاثیر می گذارد و انعکاس آن در جهان فعلی خواهند بود.

دوره های مرتبط با گرایش رسانه و ارتباطات بسیار متفاوت و متنوع می باشد و معمولا شرکت در فعالیت های عملی ( به صورت فردی و یا گروهی ) را می طلبد. علاوه بر تمامی موارد ذکر شده، دانشجویان ملزم به تجزیه و تحلیل تمامی جوانب و مناظر گرایش رسانه و ارتباطات نظیر : اخلاقیات، سیاست ها و تاریخ خواهند بود. همچنین این افراد به کسب مهارت های عملی بسیار قوی نظیر : ساخت فیلم، کپی رایت، کشف و یا شناخت فرهنگ مناطق مختلف، درگیری های سیاسی و شناخت تمامی فرایند های مرتبط با رسانه ها و ارتباطات نیاز خواهند داشت.

گرایش رسانه و ارتباطات بدلیل تسلط بر تمامی ارتباطات بشری، شناخت تمامی جوانب زیست محیطی، شناخت مفاهیم مرتبط با فرهنگ های مختلف و سایر موارد دیگر بسیار گسترده و متنوع به نظر می رسد. با تحصیل در این گرایش شما با مواردی نظیر : روزنامه نگاری، بازاریابی، سرگرمی ها، تجارت، مدیریت، آموزش، سیاست، روابط بین المللی، حقوق ورسانه و ارتباطات آشنا خواهید شد.

شرایط ورود جهت اخذ رشته رسانه و ارتباطات

بسیاری از دانشگاه های علوم رسانه و ارتباطات تمامی متقاضیان ( با هر نوع سابقه تحصیلی ) را مورد پذیرش قرار می دهند. این در حالیست که برخی از دانشگاه های دیگر اخذ نمرات بسیار عالی در دوره دبیرستان و داشتن تجارب کافی در علوم رسانه و ارتباطات را از افراد می خواهند. علاوه بر موارد ذکر شده در فوق، شما ملزم به شرکت در مصاحبه ها ( به صورت حضوری، از طریق تلفن و یا از طریق اسکایپ )، ارائه مقاله، شرح انگیزه خود، کسب تجارب و مهارت های مرتبط با گرایش رسانه و ارتباطات و شرح اهداف خود در آینده خواهید بود. همچنین شما ملزم به کسب مهارت های بسیار عالی در زبانی که به آن تدریس می شود و زبان های مرتبط با آن برای شرکت در آزمون ها خواهید بود.

شهریه دانشگاه های این رشته و هزینه و شهریه تحصیل رشته از کشوری به کشور دیگر و بسته به نوع دانشگاه (خصوصی یا دولتی) متفاوت است. در آمد رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور نیز متغیر است و بستگی دارد در کدام کشور قصد داشته باشید با این رشته مشغول به کار شوید.

ساختار دوره ها و روش های ارزیابی

معمولا اخذ مدرک کارشناسی رسانه و ارتباطات، از طریق شرکت در سخنرانی ها، سمینارها، غربالگری و شرکت در فعالیت های گروهی خواهد بود. معمولا هدف از ارزیابی نظارت بر فعالیت های دانشجویان و میزان عملکرد آنان خواهد بود. در سال اول تحصیل این مدرک با معرفی تمامی جوانب مرتبط با گرایش رسانه و ارتباطات و شناخت رویکردهای نظری در ارتباط خواهد بود. باید بدانید که در طول دوران تحصیل امکان کسب تخصص در گرایش مورد نظر برای شما وجود خواهد داشت. وظایف و روش های ارزیابی به صورت های مختلفی خواهد بود که مواردی نظیر : شرکت در آزمون ها، تحریر مقاله، ارائه دادن در کلاس، نوشتن تکالیف درسی، انجام فعالیت های عملی ( ساخت فیلم و یا تولید محصولات ویدیئویی به صورت آنلاین ) و رسانه و ارتباطات را در بر خواهد گرفت.

شرایط تحصیل رشته در مقطع کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس  و همچنین شرایط تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات در مقطع دکترا یا PhD نیز باید از دانشگاه های مربوطه مورد سوال قرار گیرد. زبان تحصیل رشته رسانه و ارتباطات در کشور های مختلف متفاوت است اما اغلب زبان تحصیل به انگلیسی می باشد. تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات بدون مدرک زبان بسته به دانشگاه محل تحصیل شما می باشد.

کسب تخصص

در ادامه مقاله به بررسی گرایش های مختلف رشته رسانه و ارتباطات در از خارج کشور و معرفی بهترین گرایش رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور می پردازیم.

کسب تخصص در گرایش رسانه و ارتباطات

بخش های بسیاری ( بخش های مرتبط با رسانه و ارتباطات ) وجود دارند که افراد قادر به تمرکز بر آنان خواهند بود. همچنین امکان شرکت در دوره ها و کسب تخصص در گرایش های مورد نظر با توجه به میزان علایق برای شما وجود خواهد داشت. اگر شما به ادامه تحصیل در گرایش رسانه و ارتباطات علاقه مندید، باید بدانید که مطالعه این گرایش در ابتدا با مفاهیم کلی تر و پس از آن مفاهیم تخصصی تر آغاز خواهد شد. از دیگر عناوین مرتبط با گرایش رسانه و ارتباطات که افراد قادر به کسب تخصص در آنان خواهند بود موارد ذکر شده در ذیل را در بر خواهد گرفت.

ارتباطات و رسانه های جدید

اگر شما به مبحث شناخت رسانه های دیجیتالی و ارزیابی سرعت آنان علاقه مندید، باید بدانید که کسب تخصص در گرایش ارتباطات و رسانه های جدید بهترین گزینه انتخابی برای شما خواهد بود. در این جا تمرکز اصلی بر توسعه های اخیر و توسعه فناوری های جدید نظیر : میزان تعامل رسانه با سکوهای دیجیتالی خواهد بود. با تحصیل در این گرایش دانشجویان ملزم به شرکت در دوره های تخصصی و کار با رایانه خواهند بود. به علاوه شما با چگونگی شناخت رسانه های دیجیتالی، طرح ریزی و توسعه، شناخت روش های دیجیتالی جهت گردآوری داده ها و تجزیه و تحلیل آنان، شناخت عناوین مرتبط با ارتباطات و رسانه های جدید و شناخت عناوین اجتماعی آشنا خواهید شد.

رسانه های اجتماعی

کسب تخصص در گرایش رسانه های اجتماعی برای افرادی که به شناخت تاثیرات رسانه ها بر اجتماع و ارتباطات علاقه مندند بسیار مفید می باشد. با تحصیل در این گرایش شما با چگونگی ارزیابی، اخلاقیات، عملکرد شبکه های اجتماعی، شناخت شبکه هایی نظیر : فیس بوک، twitter، اینستاگرام، pinterest و tumblr، چگونگی فعالیت در سازمان ها، چگونگی تولید محصولات اجتماعی و یا فعالیت در انجمن ها آشنا خواهید شد. جهت کسب تخصص در گرایش رسانه های اجتماعی، شما ملزم به، بکارگیری استراتژی ها و نظریه های مرتبط با رسانه ها و شناخت رفتار مخاطبان نهایی خواهید بود.

روزنامه نگاری

باید بدانید که یکی از گرایش های بسیار رایج که افراد قادر به کسب تخصص در آن می باشند، روزنامه نگاری می باشد. فرد روزنامه نگار قادر به خود اشتغالی و یا همکاری با بخش های رسانه ای و ارتباطات خواهد بود. این شاخه از گرایش ارتباطات به معرفی تمامی جوانب روزنامه نگاری، شناخت فرایند ها، کسب مهارت های حرفه ای ( جهت کارکردن در اتاق های خبری )، چگونگی کشف منابع خبری و چگونگی ارائه داستان ها در میان عموم مردم خواهد پرداخت. دوره های مرتبط با گرایش روزنامه نگاری معمولا به صورت فعالیت های عملی می باشد و فرصت انجام تحقیقات، ارائه خبرهای مهم و داستان ها، استفاده از تصاویر و ویدیئو ها در بخش روزنامه نگاری را در اختیار افراد قرار می دهد.

نشر و ویرایش

این شاخه از گرایش رسانه، برای کسانی که به پیروی از مشاغل رسانه ای و کار کردن در صنایع نشر علاقه مندند بسیار مناسب می باشد. این شاخه از گرایش رسانه، عناوینی نظیر : انتشار روزنامه ها، انتشار مجله ها، انتشار کتاب و رسانه های جدید را در بر خواهد گرفت. دیگر مدل های موثر با توسعه فعالیت های تجاری، بازاریابی، مبحث توزیع، طراحی نمودارها، ویرایش و یا دیگر عناوین قانونی در ارتباط خواهد بود. همچنین امکان کسب تخصص در جوانب گرایش نشر و ویرایش نظیر : انتشار خبر های مرتبط با کودکان، انتشارهای دانشگاهی، انتشار فعالیت های مرتبط با صنایع مختلف و شرکت در سخرانی های میهمانان در صنایع برای شما وجود خواهد داشت.

رادیو و صدا و سیما

اگر شما به کارکردن در بخش رادیو و تلویزیون علاقه مندید، باید بدانید که امکان شرکت در دوره های مرتبط با این گرایش و کسب توانایی ها و مهارت های بسیار عالی برای فعالیت در این بخش رقابتی، برای شما وجود خواهد داشت. با تحصیل در این گرایش شما با چگونگی عملکرد برنامه های رادیویی و تلویزیونی، استفاده از داستان ها برای ضمیمه کردن به مجله های خبری، چگونگی فیلم برداری و ثبت تصاویر، کشف مناطق بسیار عالی برای تصویربرداری، بررسی رویدادهای خبری، مصاحبه با افراد، چگونگی ویرایش و ارائه گزارش های خبری آشنا خواهید شد. ناگفته نماند که این دوره ها دانشجویان را در جهت کسب مهارت های فنی، افزایش خلاقیت ها و دید هنری یاری خواهد کرد.

فیلم و رسانه ها

کسب تخصص در گرایش فیلم و رسانه ها، توانایی و مهارت های بسیار عالی در صنعت فیلم، تولید فیلم، نمایشنامه نویسی، ادیت فیلم و یا نقادی را می طلبد. دوره های مرتبط با این گرایش با تمامی فعالیت های نظری و عملی در آمیخته است و امکان کسب مهارت های حرفه ای و تجزیه و تحلیل های بسیار قوی را برای افراد فراهم کرده است. با تحصیل در این گرایش شما با دامنه گسترده ای از جوانب صنعت فیلم، شناخت گذشته و حال صنعت فیلم، شناخت شیوه های سینمایی، تمرکز بر فیلم ها در یک برهه ای از زمان و به کارگیری تم ها آشنا خواهید شد.

علاوه بر موارد ذکر شده در فوق، شما ملزم به اخذ دامنه گسترده ای از مهارت ها برای فیلم سازی، نمایشنامه نویسی، تولید، کارگردانی، فیلمبرداری، نورپردازی و یا ویرایش خواهید بود.

دیگر عناوین مرتبط با گرایش رسانه ها و ارتباطات مواردی نظیر : تبلیغات، شناخت رفتار مخاطبان، گزینش فرهنگ ها، شناخت کمدی، بازی های رایانه ای، محیط های مجازی، ارتباطات بین فرهنگ های مختلف، بازاریابی، رسانه های قانونی، تحقیقات رسانه ای، فرهنگ های پسا مدرن، تئاتر، فرهنگ های بصری، طراحی وب سایت ها و فرهنگ جوانان را در بر خواهد گرفت.

وضعیت شغل و مشاغل و بازار کار رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور

مشاغل مرتبط با گرایش رسانه ها و ارتباطات

باید بدانید که دامنه گسترده ای از مشاغل مرتبط با گرایش رسانه ها و ارتباطات برای فارغ ااتحصیلان در نظر گرفته شده است. برای کسانی که مدرک کارشناسی و یا کارشناسی ارشد را در اختیار دارند، کسب صلاحیت در این گرایش بسیار ضروری می باشد. فراموش نکنید که ورود به بسیاری از بخش ها به صورت رقابتی می باشد و بسیاری از فارغ التحصیلان بر اساس کسب تجارب عملی و مهارت ها استخدام می شوند. برخی از دوره ها فعالیت در محیط های کاری ( به صورت زنده )، کار بر روی پروژه های مرتبط با برنامه تحصیلی، برقراری ارتباط با ساختمان های رسانه ای و ارتباطات، شرکت در کلاس های کارآموزی و اخذ مشاغل پاره وقت را می طلبد.

در این مقاله چندین مشاغل مرتبط با بخش رسانه ها و ارتباطات معرفی شده است که به شرح ذکر شده در ذیل می باشد :

حرفه روزنامه نگاری

اخذ حرفه های مرتبط با روزنامه نگاری بسیار گسترده می باشد، چرا که تمامی روزنامه ها، مجله ها، وب سایت ها، رادیوها و تلویزیون ها را در بر می گیرد. در این راستا مسئولیت شما کشف، تحقیق، ارائه داستان، تحریر مقاله، پخش رسانه ها و شناخت مفاهیم چند رسانه ای خواهد بود. بسیاری از روزنامه نگاران قادر به کسب تخصص در زیر شاخه های این گرایش نظیر : ورزش، سیاست، هنر و یا سفرها خواهند بود. همچنین با کسب تخصص در این حرفه افراد قادر به انجام فعالیت هایی چون، عکاسی، تولید، ویرایش، تحقیق و فیلم برداری خواهند بود.

حرفه نوشتن نسخه ( تحریر )

باید بدانید که جهت کسب تخصص و یا اخذ این حرفه، شما به مهارت بسیار قوی برای نوشتن، استفاده از خلاقیت ها و نوآوری و انجام فعالیت در مدت زمان بسیار کوتاه نیاز خواهید داشت. باید بدانید که نویسندگان این گرایش قادر به ایجاد تبلیغات، تهیه متن های تبلیغاتی و جزوه ها، اشعار رادیویی و تهیه متن های استفاده شده در پیام های بازرگانی تلویزیونی خواهند بود. ایفای این نقش کارکردن با دامنه گسترده ای از مشتریان، بحث در خصوص تولید و یا توسعه تبلیغات، برقراری ارتباط با کارگردانان، طراحان، شرکت های تولیدی، دیگر رسانه های اجتماعی و دنبال کردن نتایج تبلیغات را در بر خواهد گرفت.

حرفه بازاریابی

به خاطر داشته باشید که فارغ التحصیلان گرایش رسانه و ارتباطات قادر به اخذ حرفه بازاریابی خواهند بود. جهت ایفای نقش در این حرفه، دانشجویان ملزم به برقراری ارتباط موثر با مشتریان، به کارگیری استراتژی هایی جهت افزایش محصولات، ارائه خدمات و ایده ها خواهند بود. فراموش نکنید که حرفه بازاریابی کسب مهارت های خلاقانه، توانایی تجزیه و تحلیل، برنامه ریزی، انجام تبلیغات، تحقیق در خصوص روند بازارها، تبلیغات منطقه ای، برقراری ارتباط با طراحان و منتشر کنندگان، تجدید نظر بر محصولات، توسعه محصولات جهت بازاریابی و مدیریت بودجه را می طلبد.

حرفه روابط عمومی ( PR )

حرفه روابط عمومی یکی دیگر از گزینه های انتخابی مشهور برای فارغ التحصیلان گرایش رسانه و ارتباطات خواهد بود. از اهداف اصلی این حرفه، مدیریت، نظارت بر عملکرد شرکت ها و یا تولیدات خواهد بود. با اخذ این حرفه شما ملزم به استفاده از تمامی اشکال رسانه ها و ارتباطات، استفاده از ابزارآلات جهت حفظ و مدیریت شهرت مشتریان و شرکت ها خواهید بود. نقش شما در این حرفه مواردی نظیر : مشاهده و نظارت بر عملکرد عموم مردم، اجرای تحقیقات و شناخت عناوین مرتبط با مشتریان را در بر خواهد گرفت.

حرفه تولید فیلم

دامنه گسترده ای از مشاغل در بخش های تلویزیون و تولید فیلم خلاصه خواهد شد. همچنین شما قادر به فعالیت به عنوان یک گزارشگر، سازنده مستند، کارگردان فیلم، نمایشنامه نویس و کار کردن در بخش تولید فیلم، پخش فیلم و یا توزیع آن خواهید بود. علاوه بر موارد ذکر شده در فوق، امکان اخذ حرفه هایی چون، فیلم برداری، مهندسی پخش، صدا و افکت های خاص، طراحی لباس ها، انیمیشن سازی، دوبله کردن فیلم ها، آراستن و سایر موارد دیگر برای شما وجود خواهد داشت.

اخذ حرفه های مرتبط با توسعه فناوری های دیجیتالی

اخذ حرفه های مرتبط با توسعه فناوری های دیجیتالی، رویارویی با چالش ها و کسب مهارت ها و توانایی های بسیار عالی را می طلبد. به مرور زمان تمامی فناوری های دیجیتالی و خدمات پایدار به عنوان بخشی از زندگی بشری شناخته خواهند شد. باید بدانید که جهان دیجیتالی به صورت پایداری توسعه بسیاری پیدا کرده است و از اهمیت بسیار والایی برخوردار است. ایفای نقش در این حرفه، عناوینی نظیر : مدیریت رسانه ها، مدیریت پروژه ها، مهندسی تحقیق، مهندسی نرم افزار، طراحان داخلی و سایر موارد را در بر خواهد گرفت.

فارغ التحصیلان گرایش رسانه و ارتباطات قادر به ایفای نقش در بخش های مرتبط با روابط عمومی و دیپلماسی، موسسات آموزشی، بخش های هنری و میراث فرهنگی، بخش تحقیقات، سازمان های غیر خصوصی، انجمن ها و یا دیگر بخش های عمومی خواهند بود.

سطح علمی دانشگاه ها برای کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات

  1. دانشگاه هاروارد – آمریکا
  2. موسسه فناوری ماساچوست – آمریکا
  3. مدرسه علوم اقتصادی و سیاسی لندن – انگلستان
  4. دانشگاه استنفورد – آمریکا
  5. دانشگاه کالیفرنیا – برکلی
  6. دانشگاه شیکاگو
  7. دانشگاه پرینکتون
  8. دانشگاه یل – آمریکا
  9. دانشگاه پنسیلوانیا – آمریکا

شرایط تحصیل و کار رشته رسانه و ارتباطات کشورهای مختلف اروپا مثل فرانسه اتریش  آلمان لهستان سوئد هلند بلژیک نروژ دانمارک ایتالیا روسیه بلاروس لیتوانی مجارستان سوئیس فنلاند پرتغال اسپانیا  انگلستان و همچنین کشورهایی مثل آمریکا نیوزلند و استرالیا کانادا کشورهای آمریکای جنوبی مثل برزیل اکوادور اروگوئه آرژانتین و غیره یا کشورهای آسیایی مثل کره جنوبی ژاپن ارمنستان گرجستان قطر امارات و غیره متفاوت است و هر کشوری معمولاً در رشته ای خاص دارای مزایای و رتبه علمی بالاتر است، مثلاً رشته حقوق فرانسه، معماری ایتالیا، هوافضا روسیه و غیره از موارد مشابه هستند.

در نهایت موسسه حقوقی اعزام دانشجو به اروپا برگزیده اصطهباناتی از بهترین موسسات حقوقی کشور آماده پاسخگوی تلفنی و حضوری شما دوست و هموطن عزیز و کلیه امور مربوط به پذیرش و اخذ ویزا و اقامت با گارانتی و تضمین کامل می باشد.

علاقه مندان به تحصیل و کار رشته رسانه و ارتباطات برای کسب اطلاعات در رابطه با شرایط مهاجرت و شرایط اعزام دانشجو کارشناسی ارشد رسانه و ارتباطات به خارج از کشور کشور و اخذ ویزای تحصیل و کار رشته رسانه و ارتباطات به صورت تضمینی می توانند با تحویل مدارک خود که شامل: کپی از همه صفحات گذرنامه و ترجمه مدارک و ریزنمرات دبیرستان، پیش دانشگاهی و دانشگاهی و مدرک زبان و عکس پاسپورتی به وکلای مجرب ما، در موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی واقع در تهران و شیراز از موسسات اعزام دانشجو به راحتی و در کمترین زمان ویزای تحصیل و کار رشته رسانه و ارتباطات را دریافت کرده و به ادامه تحصیل و کار رشته رسانه و ارتباطات بپردازند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایید.

3.6/5 - (7 امتیاز)

مقالات مرتبط

ثبت درخواست مشاوره فوری

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
ملیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
ملیت