برای پذیرش در دانشگاه های نروژ، متقاضیان باید دیپلم دبیرستان یا مدرک تحصیلی معادل، مدرک زبان انگلیسی (آیلتس یا تافل) و رزومه تحصیلی ارائه دهند.
آیا متقاضی مهاجرت به کشور نروژ هستید؛ اما نمیدانید چگونه باید اقدام کنید؟ از کجا و با چه کسی مشورت نمایید؟ تنها کافیست برای مشاوره تخصصی و بررسی شرایط با شماره 09426001036 تماس بگیرید تا وکیل و مشاور مهاجرت باتوجه به شرایطتان بهترین و مطمئنترین روش مهاجرت را به شما ارائه نماید.
کار در نروژ با توجه به شرایط ایدهآل این کشور برای زندگی، همواره متقاضیان زیادی دارد. فرصتهای شغلی عالی، درآمد بالا و نرخ بیکاری بسیار پایین از مواردی هستند که توجه افراد را به مهاجرت کاری به نروژ جلب میکنند. بر اساس آخرین آمار در سال 2021، نرخ بیکاری در نروژ 4.3% بوده است؛ اما با توجه به جمعیت کم این کشور، نیاز به نیروی کاری جوان و متخصص در بسیاری از زمینهها وجود دارد. راههای کار در نروژ متعدد هستند و شما میتوانید از طریق ویزای جستجوی کار و جاب آفر، شغل متناسب با رشته خود را بیابید. همچنین دانشجویان فارغالتحصیل از دانشگاههای این کشور نیز میتوانند با استخدام شدن در حرفه مورد علاقهشان، ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند و در نهایت اقامت نروژ را اخذ کنند. اگر میخواهید به کار در نروژ بپردازید و تمایل دارید تا با مشاغل مورد نیاز در نروژ، شرایط یافتن کار در نروژ و مراحل اخذ ویزای کار نروژ آشنا شوید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
اهمیت داده خواهد شد به کارگران ماهر که در حال حاضر قرارداد کاری از شرکت نروژی دارند. پیشنهاد کار باید تمام شرایط ارائه شده جهت اشتغال در نروژ برای اتباع خارجی را مشخص کند. دوره ی اشتغال، معیارهای دستمزد هر چیزی باید در پیشنهاد کار گنجانده شود. موقعیت موجود برای کارمند باید یک فرصت کار تمام وقت باشد. توصیه می شود مقاله شرایط مهاجرت به نروژ را نیز مطالعه فرمایید. حتی اگر شما یک پیشنهاد کار معتبر ندارید، میتوانید برای اجازه ی اقامت در نروژ برای جویندگان کار درخواست دهید که میتواند به مدت شش ماه ، در طول مجوز موقت شما برای کار، معتبر باشد. پس از پیدا کردن این کار، شما میتوانید برای اجازه ی کار درخواست دهید.
کارفرمایان و کارمندان می توانند به صورت آزادانه در مورد شرایط و ضوابط رابطه کاری خود در نروژ مذاکره کنند. با این حال قانون مربوط به محیط کاری، حداقل شرایط لازم برای محیط کار، محل کار، ساعات کاری، قراردادهای استخدامی، حفظ استخدام، اخراج، اخراج به دلیل عدم نیاز و اخراج فوری را تعیین می کند. هیچ مقررات قانونی در مورد حداقل دستمزد وجود ندارد. با این حال به طور کلی میزان دستمزد و حداقل آن در توافق نامه های جمعی مشخص می شود. در صورتی که قرارداد استخدامی بخشی از توافق نامه جمعی باشد، مقررات آن برای مواردی مثل حقوق و نیز شرایط کار و استخدام اعمال می شود.
به طور کلی توافق نامه های جمعی در برخی بخش های خاص برای افرادی که در آن بخش کار میکنند، بدون در نظر گرفتن اینکه جزئی از توافق نامه هستند یا نه، قابل اجرا می باشد. نمونه هایی از این بخش ها، مکان های ساخت و ساز، کارگران خدماتی، کشاورزی و برق کاران می باشد. توافق نامه های جمعی به طور کلی فقط در ارتباط با شرایط کار و پرداخت قابل اجرا می باشد. هدف توافق نامه هایی که به صورت عمومی اجرا می شوند، منع کارگران خارجی از برخورداری از شرایط کاری و حقوق کمتر نسبت به میزان معمول در نروژ می باشد.
حداکثر ساعت کاری نرمال بر اساس کلی نباید از 9 ساعت در شبانه روز و از 40 ساعت در هفته بالاتر باشد. ساعت کاری نرمال برای گروه های خاصی مانند کار شیفتی باید کمتر باشد. حداکثر ساعت کاری نرمال بر اساس توافق بین کارفرما و کارمند را می توان به طور متوسط طی حداکثر 52 هفته، اما با محدودیت 10 ساعت عادی در شبانه روز و 48 ساعت در هفته محاسبه کرد. قانون مربوط به محیط کار، حق انعطاف پذیری ساعات کار را تا جایی به کارمندان می دهد که مشکل قابل توجهی برای کارفرما ایجاد نشود.
قوانین ذکر شده در بالا نباید برای کارمندان در مقام های مدیریتی یا کارمندان در مقام های مستقل خاص اعمال شود. کارمندان از سن 62 سالگی می توانند ساعت کاری خود را کاهش دهند؛ در صورتی که کاهش در ساعات کاری را بتوان بدون ایجاد مشکل مهم در کسب و کار تکمیل کرد. در صورتی که کارفرما به علت سلامتی یا دیگر دلایل رفاهی مهم و یا اجتماعی به کاهش ساعت کاری نیاز داشته باشد، همین امر نیز برای وی قابل اجرا است.
محدوده پایان کار به دلیل سن، در 72 سالگی می باشد. با این حال کارفرما میتواند یک محدودیت سنی درون سازمانی در 70 سالگی را انتخاب کند، در صورتی که کارمندان از این محدوده مطلع شوند و دائما مورد استفاده قرار گیرد، کارمند دارای حقوق بازنشستگی رضایت بخشی می شود. اضافه کاری تنها در زمانی امکان پذیر است که یک نیاز استثنایی و محدودیت زمانی وجود داشته باشد. اضافه کاری نباید بیشتر از 10 ساعت در هفته، 25 ساعت در هر 4 هفته متوالی و 200 ساعت در طول 52 هفته باشد. قوانینی که در بالا ذکر شدند نباید برای کارمندان در مقام های مدیریتی یا مقام های مستقل خاص اعمال شوند.
طبق لایحه تعطیلات، کارمندان می توانند حداقل 25 روز کاری در سال مرخصی بگیرند. شنبه نیز شامل “روزهای کاری” می باشد. کارمندان بالای 60 سال می توانند 6 روز کاری، بیشتر مرخصی بگیرند. مرخصی سالانه از 1 ژانویه تا 31 دسامبر ادامه دارد. بسیاری از توافق نامه های جمعی امکان مرخصی بیشتری می دهند. در حال حاضر 5 هفته مرخصی در نروژ کاملاً عادی می باشد. به علاوه در سال ده روز تعطیلی عمومی وجود دارد. محیط کاری متعهد باید کاملاً رضایت بخش و دارای استاندارد ایمنی، سلامتی باشد و محیط کاری باید مطابق با تحولات در جامعه دائماً رو به گسترش و بهبود باشد.
اگر برای کار به نروژ می روید، به دلیل اینکه شغل جدیدی در پیش رو دارید یا قصد دارید کسب و کار جدید خود را آغاز کنید، به ویزا نیاز دارید. خوشبختانه نیازی به نگرانی نیست؛ زیرا مقامات نروژی فرآیند ساده و عالی برای درخواست شما ارائه می دهند. در اینجا راهنمای سریع برای دریافت ویزای کاری نروژ را می بینید. آیا نیاز به دریافت ویزای کاری نرروژ می باشد؟اولویت اول شما باید فهمیدن این موضوع باشد که آیا به مجوز کار نیاز دارید یا نه. در برخی موارد بسته به ملیت و هدف شما، ممکن است نیازی به مجوز نباشد.
شهروندان کشورهای جهان سوم معمولاً به مجوز نیاز دارند. راهنمای مهاجرت کاری اداره مهاجرتی نروژ فرم ساده ای دارد که ملیت و دلیل سفر خود را در آن به وضوح وارد می کنید و گزینه های ویزا توضیح داده می شوند. روند أخذ ویزای کاری نروژ چگونه است؟ مهاجرت به نروژ توسط اداره مهاجرتی نروژ (UDI) تنظیم شده است. بسته به موقعیت شما، مسیرهای ویزایی مختلفی برای کارگران وجود دارد. اگر برای کار در یک موقیعت حرفهای یا شروع کسب و کار خود به نروژ می آیید، معمولاً از ویزای کارگران ماهر استفاده می شود.
طرح کارت آبی اتحادیه اروپا که در بسیاری از کشورهای دیگر اعمال می شود، در نروژ اجرا نمی شود. جهت أخذ ویزا تحت برنامه کارگران ماهر باید در یک شغل حرفهای کار کنید و مدارک یا مجوزهای مربوطه را برای انجام آن کار داشته باشید. معمولاً نیاز به پیشنهاد شغلی عالی برای کار تمام وقت و میزان دستمزدی دارید که کمتر از میانگین حقوق نروژ نباشد. در صورتی که برای کار پاره وقت یا چندین کارفرما به نروژ می آیید، باز هم باید ویزا بگیرید، اما باید موقعیت خود را با جزئیات به عنوانی بخشی از روند درخواست توضیح دهید.
برخی موارد استثنا وجود دارد که نیازی به ترتیب کار پیش از آمدن شما به نروژ نیست. در صورتی که شما شهروند کشوری باشید که دارای توافق نامه ویژه ویزای دو طرفه با نروژ می باشد و همچنین زمانی که به آنجا می رسید، آینده واقع بینی از ضمانت در کار ماهرانه خود ارائه دهید، میتوانید از این ویزا استفاده کنید. در این صورت باید مجوز کوتاه مدتی به مدت 6 ماه به شما داده شود که زمان لازم برای اقامت در نروژ و جستجو برای کار را به شما می دهد.
زمانی که پیشنهاد شغلی دریافت کردید و قبل از اینکه کار خود را شروع کنید، میتوانید مجوز خود را به مجوز کار قانونی تغییر دهید. در صورتی که این مورد شامل شما می شود میتوانید با تکمیل فرم آنلاین، خود ارزیابی در اداره مهاجرتی نروژ بیشتر بدانید. صرف نظر از نوع ویزا میتوانید درخواست خود را به صورت حضوری در سفارت نروژ محلی خود ارسال کنید یا میتوانید به کارفرمای خود وکالت دهید تا از طرف شما درخواست کند.
هزینه درخواست ویزای کار نروژ با توجه به نوع ویزای لازم متفاوت می باشد، اما معمولاً حدود 3.200 تا 3.700 کرون نروژ می باشد. در برخی موارد بسته به مکان و نحوه ارسال درخواست خود، هزینه های اضافی وجود دارند. وبسایت اداره مهاجرتی نروژ (UDI) نیز بر اساس مکان و نحوه ارسال درخواست، زمان فرآیند شما را محاسبه می کند. به طور متوسط فرآیند ارسال ویزای کارگر ماهر در سفارت خانه محلی 4 تا 5 هفته زمان می برد. شما نیز میتوانید با وارد کردن مشخصات شخصی خود در همان سایت درخواست خود را پیگیری کنید.
در برخی موارد اگر قصد داشته باشید کمتر از سه ماه در نروژ بمانید، میتوانید بدون مجوز کار خاص به نروژ بروید. این معافیت به ملیت و نیز قصد و نیت شما مربوط می باشد. وب سایت اداره مهاجرتی افرادی که می توانند به مدت کمتر از سه ماه بدون مجوز اقامت در نروژ کار کنند را انتخاب می کند.
شما میتوانید با أخذ ویزای خاص، تحت عنوان مبادله خدمت به نروژ بروید. این برنامه ویزا با معیارهای سختی برای مبادله خدمت و نیز خانواده میزبان همراه می باشد. همچنین ویزای فصلی کارگر را می توان تا 6 ماه صادر کرد که شما باید قبل از درخواست، پیشنهاد از سوی یک شرکت داشته باشید. این ویزا را فقط می توان برای کارگران در کارخانجات مشخصی صادر کرد، مانند کشاورزی و ماهیگیری.
چگونه می توان ویزای کار نروژ را به عنوان کارآفرین أخذ کرد؟ در صورتی که قصد دارید کسب و کاری در نروژ آغاز کنید، معمولاً باید برای ویزای کارگر ماهر درخواست دهید و کسب و کار اختصاصی محلی را افتتاح کنید. برای دریافت مجوز لازم، باید نشان دهید تجربه، آموزش و صلاحیت مناسب برای موفقیت در کسب و کار خود را دارید و میتوانید انتظار کسب سود ناخالص سالانه 236.406 کرون یا بیشتر را داشته باشید. همچنین در این صورت میتوانید برای خانواده خود درخواست کنید که با شما در نروژ زندگی کنند.
میانگین و حداقل درآمد در نروژ: در این مقاله اطلاعاتی درباره شرایط اقتصادی و درآمد در پایتخت نروژ بیان می شود. آیا به پیشنهاد شغلی درنروژ فکر می کنید و یا دوست دارید به نروژ نقل مکان کنید؟ در زیر ارقام مربوط به میانگین و حداقل درآمد درنروژ را بررسی کنید و دریابید چرا نروژ یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت می باشد.
نروژ یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است که نیروی کار واجد شرایط را بر پایه ای ثابت به کشور جذب می کند. نروژ زندگی با کیفیتی را ارئه می دهد و مکان ایده آلی است برای افراد حرفهای که به دنبال رشد شغلی هستند. نروژ مانند سوئد دارای حداقل حقوق رسمی با روند معمولی اقتصاد نوردیک نمی باشد. با این حال، حداقل دستمزد با توافق نامه های جمعی در اکثر بخش های اقتصادی تعیین می شود. میانگین حداقل حقوق در نروژ برای بخش های که توافق نامه دارند، تقریباً 170 کرون، یا 21 دلار آمریکا در ساعت می باشد.
میانگین درآمد در نروژ در حال حاضر پس از پرداخت مالیات، تقریباً 28000 کرون در ماه است. این میزان تقریبا برابر است با 3500 دلار آمریکا در ماه و یکی از بالاترین میانگین درآمد در پایتخت های اروپایی می باشد. بهتر است بدانید که هزینه زندگی در نروژ نیز بسیار بالا است. به همین دلیل قدرت خرید در اسلو کمی پایین تر از سایر پایتخت های نوردیک مثل استکهلم یا هلسینکی می باشد.
توجه: نوردیک به این معنا می باشد، کشورهای نوردیک به منطقه های فرهنگی و جغرافیایی در اروپای شمالی و اقیانوس اطلس شمالی گفته میشود. این منطقه شامل کشورهای دانمارک، فنلاند، ایسلند، نروژ و سوئد و همچنین قلمروهای خودمختار الند، گرینلند، سوالبار و فاروئه را شامل میگردد.
نروژی ها به شبکه سازی عادت دارند و به معرفی نامه های شخصی اعتماد دارند. در صورتی که شما هیچ رابط با نفوذی در نروژ نداشته باشید یا تعداد کمی رابط را بشناسید، راه یابی به بازار کار نروژ مشکل خواهد شد. به منظور غلبه بر برتری رقابتی متقاضیان نروژی، حتماً تا حد امکان از شبکه های جستجوی مختلف شغلی بسیاری استفاده کنید. با برقراری تماس با کارفرمایان احتمالی در اولین فرصت، روند درخواست خود را سریع پیش ببرید، درخواست های صریح و واضح خود را ارسال کنید و مهارت ها و صلاحیتهای خود را ارائه دهید.
تمام شغل های موجود در دسترس طبق قانون نروژی باید به خدمات اشتغال نروژ گزارش شوند. Kompass Norge (بانک اطلاعات کسب و کار نروژ) منبع بسیار خوبی برای یافتن اطلاعات و جزئیات درباره کارفرمایان احتمالی و سپس ارسال درخواست های نظری با هر زمینه ای می باشد. اگر خوش شانس باشید و دوست یا رابط کاری در نروژ داشته باشید، از آنجایی که اکثر مشاغل در نروژ از طریق شبکه موجود شما یافت می شوند، میتوانید در مورد اطلاعات از آنها بپرسید.
روزنامه های نروژی بسیاری از موقعیت های شغلی موجود را تبلیغ میکنند، اما استفاده از اینترنت به عنوان تنها شبکه تبلیغاتی برای کارفرمایان در حال رشد است. بسیاری از فرصتهای شغلی تنها از طریق وبسایت کشور تبلیغ می شوند و برخی از شرکت ها تنها متقاضیانی را می پذیرند که از طریق سیستم درخواست الکترونیکی آنها، درخواست ارسال کرده باشند. به همین دلیل بهتر است بدانید دوست دارید در چه شغلی و برای چه شرکتی کار کنید و درخواست دهید.
افراد خارجی به دنبال فرصتهای شغلی در نروژ باید با نشریات و کتاب های تجاری کشور آشنا شوند. مرکز ثبت نام برانایسون (Bronnoysund) اطلاعات کاربردی بسیاری درباره تقریباً 400.000 شرکت تجاری دارد. همانطور که قبلاً گفته شد یکی از بهترین شیوه های یافتن شغل در نروژ استفاده از شبکه ارتباطی است. مهاجران با سازمان های شبکه ای مکرر و متصل می توانند رابط ها و فرصتهای شغلی مناسبی را بیایند (انجمن روتاری و لاینز بهترین نمونه هایی از این موارد هستند). همچنین باید به یاد داشته باشید اکثر شهرهای نروژ برای جستجوی مفید شغلی، دفترهای بازرگانی خود را دارند.
بسیاری از شرکت های نروژ برای استخدام کارگران از سایت های آنلاین شغلی کمک می گیرند. این مورد به خصوص برای شغل های آی تی و صنایع بهداشتی کاربرد دارد؛ زیرا کارمندان واجد شرایط در این شغل ها کم می باشد. از سوی دیگر بسیاری از شغل های موقتی در نروژ، به ندرت از طریق شبکه رسمی منتشر می شوند، پس به عنوان یک متقاضی کار خارجی با ارسال مستقیم رزومه به کارفرمایان احتمالی شانس بیشتری خواهید داشت. جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید در رابطه با تابعیت و اقامت در نروژ با مشاورین موسسه در دفاتر تهران و شیراز تماس حاصل فرمایید.
موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی با سال ها تجربه در زمینه مهاجرت به کشورهای مختلف جهان و داشتن هزاران پرونده موفق در این زمینه، یکی از بهترین دفاتر مهاجرتی در ایران است. خدمات ما تمامی روش های تحصیلی، کاری (جاب آفر، جاب سیکر، آوسبیلدونگ و …) و سرمایه گذاری (خرید ملک، ثبت شرکت، ویزای طلایی) را شامل می شود.
شما عزیزان می توانید مشاوره اولیه خود را به صورت کاملا رایگان و تلفنی از مشاوران ما در موسسه حقوقی اصطهباناتی دریافت کنید و سپس با پرداخت هزینه های بسیار مناسب پروسه مدیریت شده مهاجرت خود را شروع کنید. وکلای ما تمام مفاد قرارداد را برای شما به صورت دقیق توضیح خواهند داد و در تمام پروسه مهاجرتی شما را از وضعیت پرونده مهاجرتی آگاه خواهند ساخت. امسال سال شماست، فرصت را از دست ندهید.
افرادی که از کشورهای غیر اتحادیه اروپا / EEA برای مهاجرت کاری به نروژ اقدام میکنند، باید مجوز اقامت خود را در این کشور اخذ نمایند. همچنین شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه استخدام شدن یا استخدام کردن افراد خارجی برای کار در نروژ، به اداره مهاجرت این کشور مراجعه نمائید.
جستجوی کار در نروژ برای افراد خارجی، راه حلی بسیار ساده دارد و اصلا پیچیده نیست. با توجه به نرخ بیکاری پایین در این کشور که طبق آخرین بررسیها در سال 2019، 3/8 درصد بوده است و همچنین متوسط حقوق بالای مردم، همواره متقاضیان زیادی قصد کار در این کشور را دارند.
حدود 0.3% نیروی کار نروژ در بخش دولتی و در زمینههایی مانند: بهداشت و آموزش و پرورش مشغول به کار هستند. همچنین تقاضای ویژهای برای استخدام در مشاغل پرستاری، پزشکی، گردشگری، مهندسی، نفت و گاز، صنعت ماهیگیری، ساخت و ساز و فناوری اطلاعات و ارتباطات وجود دارد.
سازمان ملل متحد نروژ را به عنوان بهترین کشور برای زندگی و کار در سراسر جهان معرفی کرده است. اگرچه این کشور یکی از پرهزینهترین کشورهای دنیا برای زندگی محسوب میشود؛ اما از تعادل سالم بین کار و زندگی بهره میبرد.
در سرتاسر نروژ و در بیشتر بخشها، میتوان بدون صحبت کردن به زبان نروژی شغل متناسب افراد را پیدا کرد. بسیاری از مشاغل هرگز تبلیغ نمیشوند، بنابراین مهم است که پیش از ورود به کشور جهت یافتن شغل اقدام کنید.
مهاجرین میتوانند در مشاغل مختلفی استخدام شوند. اسامی برخی از آنها در زیر آورده شده است:
اگر به دنبال استخدام در بهترین مشاغل این کشور هستید، موارد زیر شامل برخی از این حرفهها میباشند:
کنترل مالی و استراتژی، با میانگین درآمد 86000 دلار در سال.
برای اینکه به عنوان یک کارگر ماهر یا “اسکیلد ورکر” طبقهبندی شوید، باید آموزش حرفهای را گذرانده باشید، تحصیلات عالی را به پایان رسانده باشید یا صلاحیتهای خاصی داشته باشید.
دادههای اتحادیه اروپا “LFS”، نشان میدهد که به صورت میانگین کارمندان در نروژ 33.4 ساعت در هفته و 5 روز در هفته را کار میکنند که میانگین روز کاری 6.68 ساعت است. همچنین میانگین زمان رفت و آمد 32 دقیقه در روز، ساعات کار روزانه را برای کارگران تا 4.8 درصد افزایش میدهد.
راههای مختلفی برای بدست آوردن فرصت شغلی مناسب افراد در نروژ وجود دارد. Arbeidsplassen یکی از وبسایتهای برتر است که شما میتوانید در آن شغل مورد نظر خود را جستجو کنید و با ارسال CV یا رزومه کاری درخواست خود را ثبت کنید. برخی از شرکتهای نروژی نیز وبسایتهای به خصوص خود را دارند و معمولا فرصتهای شغلی در دسترس را، در وبسایتهای جاب آفر قرار نمیدهند. وبسایت www.finn.no/jobb نیز دارای جاب آفرهای متنوع برای افراد علاقمند و متقاضی است.
بازار کار نروژ بسیار سالم است، زیرا 70 درصد از جمعیت این کشور نیروی کار هستند. پرتقاضاترین مشاغل در این کشور و میزان پرداخت آنها شامل موارد زیر میباشد:
شغل | درآمد |
لوله کش | 41,160$ |
برق کار | 43,740$ |
مکانیک | 43,320$ |
آهنگری | 37,760$ |
محدوده حقوق برای افرادی که در نروژ کار میکنند معمولاً از 23,749.00 NOK (حداقل حقوق) تا 73,327.00 NOK (بالاترین میانگین، حداکثر حقوق واقعی بالاتر است) است. این کل حقوق ماهیانه با احتساب پاداش میباشد. حقوق و دستمزد میتواند به شدت در بین دستههای شغلی مختلف متفاوت باشد.
افراد میتواند در بازه 180 روزه، تا 90 روز در کشور نروژ یا حوزه شنگن اقامت داشته باشند و به کار مشغول نشوند. البته حوزه شنگن تنها منحصر به افرادی است که ویزای شنگن را برای خود اخذ کرده باشند.
هزینه درخواست برای یک بار ورود به نروژ یا حوزه شنگن، 60 یورو است و هزینه درخواست تمدید ویزا 30 یورو میباشد.
استاندارد زندگی در نروژ یکی از بالاترینها در جهان است و تعداد متقاضیانی که مایل به مهاجرت به این کشور برای اقامت موقت یا دائم هستند به دهها هزار نفر میرسد. بسیاری از خارجیها حتی رویای دریافت شهروندی نروژ را در سر میپرورانند. قابل توجه است که، نروژ تنها 5.4 میلیون نفر جمعیت دارد.
اول از همه، این درست است که بگوییم حقوق در نروژ، به طور کلی، بالاتر از بسیاری از کشورهای اروپایی است. این امر به ویژه در قسمتهایی از بازار، مانند نظافتگری، کارگری رستورانها و… صادق است.
متوسط هزینه زندگی در نروژ به سبک زندگی شما و محل شما برای اقامت بستگی دارد. با این حال، میتوانید انتظار داشته باشید که بین 20,000 تا 40,000 NOK (2176-4352 USD) در ماه برای زندگی در این کشور هزینه کنید.
در اینجا یک نکته شوکه کننده وجود دارد: در نروژ، هیچ شرط به خصوصی برای حداقل دستمزد وجود ندارد. اتحادیههای کارگری نروژ به جای اینکه حداقل دستمزدها را توسط فدرال تعیین کنند، در مورد پرداختهای کارگران توسط صنعت مذاکره میکنند. بنابراین، سطوح دستمزد مورد توافق در هر بخش متفاوت است.
برای پذیرش در دانشگاه های نروژ، متقاضیان باید دیپلم دبیرستان یا مدرک تحصیلی معادل، مدرک زبان انگلیسی (آیلتس یا تافل) و رزومه تحصیلی ارائه دهند.
دانشگاه اسلو یکی از معتبرترین دانشگاههای نروژ با برنامههای تحصیلی متنوع در علوم انسانی، علوم پایه و مهندسی است. این دانشگاه برنامههای تحصیلی به زبانهای
اعزام دانشجو به نروژ برای تحصیل در مقاطع مختلف با شرایط آسان تری همراه است. تحصیل در دانشگاه های دولتی نروژ رایگان است، اما هزینه
نروژ به منظور کنترل شیوع ویروس کرونا، از شهروندان کشورهای پرخطر درخواست می کند تا نتایج منفی آزمون PCR را هنگام ورود ارائه دهند. این
برای دریافت ویزای تحصیلی نروژ، باید پذیرش از یک دانشگاه نروژی داشته باشید. مدارک لازم شامل نامه پذیرش، اثبات توانایی مالی (حدود 14,000 یورو برای
در دهه های اخیر، مهاجرت از کشور های مختلف به نروژ افزایش چشمگیری داشته است و به یکی از بهترین مکان های تحصیل در اروپا