بورسیه تحصیلی اروگوئه

بورسیه تحصیلی اروگوئه
مشاهده بیشتر

اروگوئه به دانشجویان بین‌ المللی بورسیه‌ های مختلفی ارائه می‌ دهد که می‌ تواند شامل پوشش هزینه‌ های تحصیل و زندگی باشد. این بورسیه‌ ها معمولاً برای رشته‌ های خاص مانند علوم اجتماعی و مهندسی در دسترس هستند. متقاضیان باید مدارک تحصیلی و سوابق مرتبط را ارائه دهند. برای اطلاعات بیشتر درباره شرایط و مراحل درخواست، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

شرایط انواع بورسیه های تحصیلی اروگوئه

بورسیه های تحصیلی زیادی برای دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در موسسات آموزش عالی جهت تحصیل در اروگوئه موجود می باشد. بورسیه Carlos Quijano، این بورسیه برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در موسسات آموزش عالی داخلی و خارجی ارائه می شود. داوطلبان باید فرم درخواست بورسیه را که در وب سایت وزارت آموزش پرورش و فرهنگ موجود است ، پر نمایند.

Solidarity Fund، این بورسیه برای افرادی که لحاظ مالی دارای مشکل هستند و قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در شورای آموزش فنی(Council of Technical Education)، دانشگاه جمهوری (UDELAR) و دانشگاه فنی (UTECH) را دارند، ارائه می شود. مبلغ تعیین شده برای این بورسیه : 6104 دلار در ماه. محدودیت سنی برای بورسیه :

  • حداکثر 25 سال برای متقاضیانی که در دانشگاه و یا موسسات آموزش عالی پذیرفته شده اند.
  • حداکثر سن 28 سال برای دانشجویانی که در حال تحصیل هستند و برای اولین بار برای بورسیه تحصیلی درخواست می دهند.
  • حداکثر سن 32 سال برای دانشجویانی که از بورسیه تحصیلی استفاده می کنند و قصد تمدید آن را دارند.

متقاضیان می توانند به صورت آنلاین در پورتال دانشجویی برای این بورسیه ثبت نام کنند. فرم ثبت نام را تکمیل و ارسال کنید. پس از ثبت نام، ایمیلی برای شما ارسال خواهد شد که در آن تاریخ و مکان مصاحبه برای بورسیه و مدارک مورد نیاز قید شده است. بورسیه Julio Castro، وزارت آموزش پرورش و فرهنگ اروگوئه و Solidarity Fund در می 2012 قراردادی را برای اعطای بورسیه Julio Castro امضا کردند. این بورسیه برای دبیران دانشجو و یا دانشجویان ارائه می شود. می توانید این بورسیه را در زمان ثبت نام در موسسه تربیت معلم دریافت کنید . برد تحصیلی، مسئول اعطای بورسیه به دانشجویان منتخب می باشد.

بورسیه های موسسات آموزش عالی اروگوئه (Scholarship by Uruguayan Higher Education Institutions)، اکثر موسسات آموزش عالی در اروگوئه ، بورسیه های متعددی به دانشجویان داخلی و بین المللی فراهم می کنند برای کسب اطلاعات بیشتر از این قبیل بورسیه ها با موسسه آموزش عالی مورد نظر در تماس باشید.

شرایط تحصیل رایگان در اروگوئه

کشور اروگوئه فقط یک دانشگاه دولتی – دانشگاه جمهوری (University of Republic) – دارد که در سال 1849 تاسیس شده است. همچنین، این کشور چهار دانشگاه خصوصی دارد که عبارتند از: دانشگاه کاتولیک اروگوئه (Universidad Catolica Urugay)، دانشگاه ORT اروگوئه، دانشگاه بازرگانی اروگوئه(Universidad de Empress) و دانشگاه مونته ویدیو. تحصیل در دانشگاه جمهوری رایگان بوده و در کل، سیاست پذیرش همگانی برای همه دارندگان مدرک باکیلِراتو(دیپلم متوسطه) و یا مدارک معادل اعمال می شد.

علی رغم تحصیل رایگان و عدم لزوم پرداخت شهریه، دسترسی به تحصیلات عالی دانشگاهی صرفا به فرزندان خانواده های متوسط یا پردرآمد محدود می شد. زیرا که ضرورت اشتغال همزمان با تحصیل جهت تامین هزینه های زندگی، خانواده و کتب، تحصیل را از دسترس بسیاری از افراد خارج می کرد. همچنین، استقرار تنها دانشگاه دولتی در شهر مونته ویدیو شدیدا از توانایی حضور و تحصیل بسیاری از افراد مقیم سایر شهرها و حتی حومه مونته ویدیو می کاست. بنابراین، فقط افرادی می توانستند سرِ کلاس حاضر شوند که خانواده هایشان ثبات مالی داشتند.

شرایط تحصیل رایگان در اروگوئه

در سال 1988، 69 درصد دانشجویان اهل شهر مونته ویدیو بودند. تعداد دانشجویان به رشد سریع خود ادامه داد و از حدود 22 هزار نفر در سال 1970، در سال 1988به بیش از 61 هزار نفر رسید. از این تعداد کل، حدود 58 درصد جمعیت دانشجو را زنان تشکیل می دادند. اکثر رشته ها، مدت تحصیلی بین چهار تا شش سال داشتند ولی با این حال، معمولا میانگین مدتی که یک دانشجوی موفق صرف تحصیلات عالی دانشگاهی می کرد، به طور چشمگیری بیشتر از این بود. همانند سایر کشورهای آمریکای لاتین، حفظ وضعیت “دانشجویی” برای فرد مزایای گوناگونی داشت که شامل تخفیف در هزینه های حمل و نقل عمومی و خوراک می شد.

همین مزایا از جمله دلایلی بود که تعداد فارغ التحصیلان به نسبت تعداد افراد مشغول به تحصیل بالاتر بود. در سال 1986، تنها 3654 نفر (2188 نفر زن و 1455 نفر مرد) از دانشگاه فارغ التحصیل شدند و این در حالی بود که 16878 نفر تحصیلات دانشگاهی خود را شروع کردند. مردم اروگوئه، تمایل بیشتری نسبت به رشته ها و مشاغلی که والا و با پرستیژ می پنداشتند، نشان می دادند. این رشته ها و مشاغل شامل حقوق، علوم اجتماعی، مهندسی، پزشکی، اقتصاد و مدیریت می شد.

صاحب نظران به اختلاف میان تحصیلات دانشگاهی و فرصت های شغلی، به خصوص در زمینه مشاغل پردرآمد و با پرستیژست. این اختلاف در مهاجرت چشمگیر فارغ التحصیلان نخبه و نیروی کار جوان تاثیرگذار بوده است. اطلاعات تکمیلی در خصوص موارد گفته شده را می توانید از مشاورین موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی (توسعه گران مهر) بخواهید، مشاورین ما اطلاعات به روزی را در اختیار شما عزیزان قرار خواهند داد.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

مقالات مرتبط

ثبت درخواست مشاوره فوری

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
ملیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
ملیت