مشاهده بیشتر

پس از اخذ مجوز از  وزارت بهداشت ترکیه، دندانپزشکان می‌توانند در کلینیک‌ها و بیمارستان‌های دولتی یا خصوصی مشغول به کار شوند. درآمد دندانپزشکان در ترکیه به تجربه و محل کار بستگی دارد و معمولاً بین 80,000 تا 100,000 لیر ترکیه در سال است. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

اهمیت کار در رشته دندانپزشکی در کشور ترکیه

کشور ترکیه در سالیان اخیر از برترین مقاصد مهاجرت تحصیلی و شغلی متقاضیان ایرانی بوده است. پزشکان و دندانپزشکان ایرانی این کشور را بنا به دلایل فراوانی انتخاب می کنند.این کشور نه تنها به دلیل قرابت جغرافیایی بلکه بنا به فرهنگ و آداب و رسوم و تا حدودی زبان مشترک، از دیرباز مورد توجه مهاجران ایرانی بوده است. تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در ترکیه و کار در این حوزه طرفداران بسیاری دارد که این علاقه بنا به بالا بودن حقوق و درآمد و رفاه اجتماعی و ثبات اقتصادی این کشور می باشد.زندگی در کشوری جذاب و جالب و تلفیق هنر سنتی و مدرنیته در کنار تاریخ شگرف و غنی این کشور و وجود تنوع فرهنگی و آشنایی با افراد مختلف از سرتاسر جهان برای همه مهاجران شگفت انگیز و جالب است.

متخصصان مهاجرت و کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی با تهیه این مقاله به بررسی شرایط کار دندانپزشکی در ترکیه پرداخته اند. اگر قصد کار دندانپزشکی در ترکیه و  را دارید و نمی دانید باید از کجا شروع کنید، مطالعه این مقاله را به شما توصیه می کنیم. با ما همراه باشید.

شرایط کار دندانپزشکی در ترکیه

بر اساس قوانین و مقررات کاری ترکیه همه پزشکان و دندانپزشکانی که مدارک تحصیلی خود را از دانشگاه های خارج از ترکیه اخذ کرده اند، برای اخذ ویزای کار ترکیه باید مدارک خود را در ترکیه معادل سازی کنند. معادل سازی مدارک تحصیلی به معنای ارزیابی های علمی و آزمون های زبان می باشد.بر این اساس دندانپزشکان برای کار در کشور ترکیه باید در آزمون های لازم زبان ترکی شرکت کنند و پس از ارزیابی های علمی مدارک و در برخی موارد مصاحبه های حضوری مجوز کار دندانپزشکی در ترکیه را دریافت کنند.دندانپزشکان خارجی در صورتی می توانند مجوز کار ترکیه را اخذ کنند که در مراکز خصوصی و غیردولتی مشغول کار شوند. دندانپزشکان خارجی برای کار در مراکز خصوصی ترکیه باید مجوز وزارت بهداشت ترکیه را ارائه دهند.

شرایط کار دندانپزشکی در ترکیه
شرایط کار دندانپزشکی در ترکیه

شرایط کار دندانپزشکان مهاجر در ترکیه

کشور ترکیه به دلیل کمبود پزشک و دندانپزشک و در راستای تامین نیروی پزشکی در سال ۲۰۰۱ قانونی را مبنی بر اعطای مجوز کار به پزشکان و دندانپزشکان خارجی در محدوده این کشورتصویب کرد. قبل از آن سال در کشورهای اروپایی، به ازای هر ۱۰۰.۰۰۰ نفر جمعیت، ۳۴۰ نفر پزشک وجود داشت در حالی که ترکیه در ازای این تعداد جمعیت، ۱۵۶ نفر پزشک وجود داشت.
بر همین اساس این کشور به منظور افزایش تعداد پزشکان و دندانپزشکان درهای کشور را به روی پزشکان و دندانپزشکانی که در این کشور تحصیل کرده بودند و یا پزشکان خارجی گشود و امکان مهاجرت کاری به ترکیه را برای پزشکان فراهم نمود. اما به طور کلی دندانپزشکان و پزشکان عمومی و متخصص به منظور اخذ اقامت این کشور و مجوز کار بایستی شرایط زیر را داشته باشند:

  • مهارت و تسلط به زبان ترکی در سطح B
  • گذراندن آزمون STS و کسب نمره لازم
  • گذراندن دوره خدمت اجباری نظام
  • گذراندن آزمون شفاهی و مصاحبه در حوزه تخصصی برای دندانپزشکان و پزشکان متخصص
  • شروع کار به مدت سه ماه تحت نظارت سرپرست و ناظر

همه پزشکان و دندانپزشکانی که قصد اشتغال و طبابت در برنامه سلامت و بهداشت عمومی این کشور را دارند، باید:

دوره تحصیلی شش ساله پزشکی عمومی و دندانپزشکی عمومی را تمام کرده باشند و در آزمون پذیرش ملی ( برد تخصصی پزشکی/TUS ) پذیرفته شده باشند. نمره این آزمون تعیین کننده پذیرش خواهد بود. انتخاب رشته و شهر و منطقه به رتبه بندی بستگی دارد. این آزمون هر سال در ماه های فوریه و آگوست برگزار می شود.

مراحل اخذ مجوز کار دندانپزشکی در ترکیه

پزشکان و دندانپزشکان برای اخذ مجوز کار دندانپزشکی ترکیه باید دارای شرایط مورد نظر باشند و مراحل اخذ مجوز را طی کنند. مراحل اخذ مجوز کار دندانپزشکی در ترکیه عبارت است از:

  • شرکت در آزمون زبان ترکی TOMER و اخذ حداقل نمره 8 از این آزمون
  • دارا بودن گواهی توانایی حرفه ای
  • ارزیابی مدارک تحصیلی دندانپزشکی از تحصیلات تکمیلی ترکیه YOK
  • معادل سازی مدرک دندانپزشکی بر اساس استانداردهای مدرک دندانپزشکی ترکیه
  • مصاحبه های حضوری
  • شرکت در آزمون STS در ماه های اپریل و سپتامبر
مراحل اخذ مجوز کار دندانپزشکی در ترکیه
مراحل اخذ مجوز کار دندانپزشکی در ترکیه

کار دندانپزشکی در ترکیه و معادل سازی مدارک

دندانپزشکان خارجی برای اخذ مجوز کار باید مدارک تحصیلی دندانپزشکی را در ترکیه معادل سازی کنند.بر اساس قوانین 6735 اصلاحیه مجوز استخدام دندانپزشکان خارجی، پزشکان و دندانپزشکانی که مدرک تحصیلی خود را از خارج از کشور ترکیه اخذ کرده اند، می توانند برای معادل سازی مدارک خود در ترکیه اقدام کنند و در صورت معادل سازی استخدام پزشکان و دندانپزشکان در ترکیه بلامانع است. در واقع مجوز کار دندانپزشکی ترکیه فقط با طی کردن مراحل معادل سازی ترکیه صادر می شود.

کار دندانپزشکی در ترکیه و مراحل معادل سازی

دندانپزشکان به منظور معادل سازی مدارک تحصیلی خود و اخذ مجوز کار در کشور ترکیه باید مراحل معادل سازی را طی کنند. متقاضی برای معادل سازی مدارک تحصیلی باید دارای مدرک مهارت زبان ترکی باشد. دندانپزشک می تواند در طی روند رسیدگی به معادل سازی مدرک دندانپزشکی در کلاس های آمادگی زبان ترکی در کشور ترکیه و سپس آزمون تومر شرکت کند و مدرک لازم را اخذ کند.لازم به ذکر است که دندانپزشکان مهاجر می توانند مدرک مهارت زبان ترکی را تا یک سال پس از ارائه درخواست معادل سازی ارائه دهد. دندانپزشکانی که از دانشگاه های ترکیه فارغ تحصیل شده اند، نیاز به ارائه مدرک مهارت زبان ترکی ندارند.پس از تشکیل پرونده معادل سازی در مدت 4 تا 6 ماه مراحل معادل سازی انجام می شود. متقاضی تحصیل در رشته های تخصصی دندانپزشکی ترکیه نیز باید مدارک خود را معادل سازی کند.مراحل معادل سازی شامل ارسال مدرک دندانپزشکی عمومی به همراه مدرک مهارت زبان ترکی تومر به شورای آموزش عالی ترکیه و همچنین شرکت در آزمون STS می باشد. متقاضی می تواند از طریق وب سایت رسمی YOK اقدام به تشکیل پرونده کند.مدت زمان رسیدگی به این درخواست متقاضی در حدود ۴ تا ۶ ماه می باشد. ارائه نتیجه آزمون STS به منظور تائید نهایی معادل سازی ضرورت دارد. از جمله مراحل معادل سازی موارد زیر را می توان نام برد:

  • ارسال مدارک تحصیلی دندانپزشکی و یا دانشنامه تخصصی دندانپزشکی به شورای آموزش تحصیلات تکمیلی ترکیه YOK
  • ارائه مدرک مهارت زبان ترکی آزمون TOMER در سطح B به شورای آموزش تحصیلات تکمیلی ترکیه YOK
  • شرکت در آزمون تعیین سطح STS و کسب نمره لازم و ارائه نمره این آزمون قبل از تائیدیه نهایی پرونده معادل سازی
کار دندانپزشکی در ترکیه و مراحل معادل سازی
کار دندانپزشکی در ترکیه و مراحل معادل سازی

کار دندانپزشکی در ترکیه و آزمون STS

دندانپزشکان مهاجر برای کار در کشور ترکیه باید مجوز کار دندانپزشکی ترکیه را اخذ کنند. بدین منظور دندانپزشکان باید در آزمون STS شرکت کنند و نمره لازم را کسب کنند. این آزمون توسط سازمان سنجش آموزش ترکیه OSYM و هر سال دو بار برگزار می شود.

  • پذیرش در این آزمون برای معادل سازی مدرک دندانپزشکی الزامی می باشد.
  • دندانپزشکانی که دارای سوابق کاری و تجربه و مهارت حرفه ای می باشند نیز برای مراحل معادل سازی و اخذ مجوز کار ترکیه باید در این آزمون نمره لازم را کسب کنند.
  • این آزمون از دروس و مباحث فیزیولوژی، بیوشیمی، میکروبیولوژی، آناتومی، بافت شناسی، آسیب شناسی، شیمی درمانی، اطفال، جراحی عمومی و پزشکی عمومی می باشد.
  • این آزمون در دو مرحله برگزار می شود و شامل سوالات MCQS در حوزه علوم پایه می باشد. دندانپزشکان باید از مجموع 120 سوال این آزمون در حدود 45 تا 100 امتیاز کسب کنند.
  • آزمون STS فقط آزمون کتبی می باشد و آزمون عملی ندارد. این آزمون محدودیت سنی ندارد.
  • آزمون STS به زبان ترکی برگزار می شود. برای شرکت در این آزمون ارائه مدرک مهارت زبان ترکی الزامی نمی باشد، اما متقاضی باید با زبان ترکی آشنایی داشته باشد.
  • دندانپزشکانی که دارای سوابق کاری طولانی می باشند و یا دارای تخصص در رشته دندانپزشکی می باشند نیز باید در آزمون STS شرکت کنند.

کار دندانپزشکی در ترکیه و آزمون تومرTOMER

دندانپزشکان مهاجر برای معادل سازی مدارک تحصیلی خود در ترکیه باید دارای مدرک زبان ترکی تومر باشند. آزمون تومر به عنوان معتبرترین مدرک زبان ترکی است که به عنوان پیش نیاز ورود به دانشگاه های دولتی ترکیه و همچنین فراگیری زبان ترکی برای مهاجران محسوب می شود.زبان تدریس در دانشگاه های دولتی ترکیه زبان ترکی است. اهمیت مدرک زبان ترکی تومر همانند مدرک زبان انگلیسی تافل و آیلتس می باشد. دندانپزشکان مهاجر با شرکت در دوره های زبان ترکی باید از آزمون تومر در سطح B زبان ترکی پذیرفته شوند.متقاضیان با اخذ مدرک دپیلم آزمون تومر نه تنها واجد شرایط تحصیل در ترکیه می شوند، بلکه به منظور ورود به بازار کار و تعامل با مردم ترکیه پس از فارغ تحصیلی و یا کار دانشجویی ضمن تحصیل می توانند از مزیت های این مدرک زبان ترکی برخوردار شوند.

کار دندانپزشکی در ترکیه و مجوز کار

دندانپزشکان مهاجر پس از معادل سازی مدارک و اخذ تائیدیه نهایی از شورای آموزش تحصیلات تکمیلی ترکیه YOK باید برای کار در مراکز درمانی ترکیه مدارک لازم را ارائه دهند. ذکر این نکته ضروری است که دندانپزشکان مهاجر با اخذ مجوز کار ترکیه می توانند فقط در مراکز خصوصی و غیردولتی ترکیه مشغول کار شوند.پس از ارائه مدارک لازم دندانپزشک مهاجر باید مجوز کار دندانپزشکی را از وزارت کار و تامین اجتماعی ترکیه، استانداری و مقامات امنیتی این کشور درخواست کند. مجوز اقامت درترکیه را وزارت کار و تامین اجتماعی ترکیه صادر می کند.دندانپزشکانی که مدارک تحصیلی آن ها مورد معادل سازی قرار می گیردفقط می توانند در مراکز و بیمارستان های خصوصی مشغول طبابت و کار شوند. پزشکان عمومی پس از دریافت مجوز کار از شورای آموزش عالی می توانند در کشور ترکیه به طبابت بپردازند. از جمله مدارک لازم برای اخذ مجوز کار دندانپزشکی ترکیه موارد زیر را می توان نام برد:

  • ارائه دعوت به کار و تقاضای یک مرکز درمانی خصوصی برای کار دندانپزشکی
  • ارائه تائیدیه مدرک دندانپزشکی از طرف شورای آموزش تحصیلات تکمیلی ترکیه YOK
  • آدرس محل اقامت و زندگی در ترکیه
  • قرارداد کاری امضا شده بین دندانپزشک و مرکز درمانی خصوصی ترکیه
  • پاسپورت و شناسنامه و عکس
کار دندانپزشکی در ترکیه و مجوز کار
کار دندانپزشکی در ترکیه و مجوز کار

کار دندانپزشکی در ترکیه و حقوق و درآمد

دندانپزشکان برای کار در ترکیه می توانند یا به طور خصوصی در مطب های شخصی کار کنند و یا در بیمارستان ها و کلینیک های دولتی ترکیه مشغول کار شوند. دندانپزشکان عمومی که قصد کار و طبابت در ترکیه را دارند، باید مراحل اداری و معادل سازی مدارک دندانپزشکی عمومی را طی کنند.پس از معادل سازی مدارک و دانشنامه دندانپزشکی عمومی و همچنین شرکت در آزمون های مربوط، متقاضی می تواند مجوز کاری دندانپزشکی خود را دریافت کند.

  • میانگین درآمد سالانه یک دندانپزشک در ترکیه در حدود ۱۸۰ هزار دلار می باشد.
  • حقوق و درآمد دندانپزشکان در استانبول ساعتی در حدود 9 لیره می باشد.
  • حقوق و درآمد دندانپزشکان تازه کار در استانبول در حدود 13656 لیره می باشد.
  • حقوق و درآمد دندانپزشکان حرفه ای در استانبول در حدود 250740 لیره می باشد.

مزایای کار دندانپزشکی در ترکیه

دندانپزشکان مهاجر با اخذ مجوز کار دندانپزشکی ترکیه از مزیت های فراوان کار و اقامت در این کشور برخوردار می شوند. از جمله مهم ترین این مزیت ها موارد زیر را می توان شرح داد:

  1. ارائه کارت طبابت بین المللی به دانشجویان تخصص دندانپزشکی ترکیه، فارغ تحصیلان با ارائه این کارت نیازی به گذراندن دوره کارآموزی و یا آمادگی برای کار در کشورهای دیگر ندارند.
  2. بر اساس قوانین بسیاری از کشورها فارغ تحصیلان رشته های پزشکی و دندانپزشکی در صورتی می توانند مجوز طبابت و اشتغال در آن کشور را اخذ کنند که در دوره های آمادگی و یا کارآموزی شرکت کنند. اما فارغ تحصیلان دندانپزشکی ترکیه از این قاعده مستثنی می باشند.
  3. مورد تائید بودن ۷ دانشگاه دندانپزشکی ترکیه از نظر وزارت بهداشت ایران، دندانپزشکانی که در دوره های تخصصی این دانشگاه ها تحصیل کنند، می توانند در صورت بازگشت به کشور ایران مشغول فعالیت و کار و یا ادامه تحصیل شوند. در واقع مدرک تحصیلی این دندانپزشکان برای کار و ادامه تحصیل در ایران معتبر می باشد.
  4. امکان سفر به ترکیه بدون اخذ ویزا برای دندانپزشکان ایرانی و امکان اخذ اقامت موقت پس از ورود به ترکیه و همچنین نزدیکی جغرافیایی و قرابت فرهنگی ایران و ترکیه
  5. پایین بودن هزینه های تحصیل و زندگی در ترکیه، هزینه های تحصیل و زندگی در ترکیه به نسبت بسیاری از کشورهای اروپایی بسیار ارزان و مقرون به صرفه است. این هزینه ها در شهرهای کوچک تر کمتر نیز می باشد.
  6. دانشجویان با کار پاره وقت دانشجویی می توانند بخش زیادی از هزینه های زندگی و تحصیل خود را تامین کنند. استفاده از کارت های دانشجویی، هزینه های حمل و نقل را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.
  7. امکان استفاده از امکانات آموزشی و پژوهشی دانشگاه، دانشگاه های ترکیه از امکانات آموزشی و تحصیلی و تحقیقی فراوانی برخوردار می باشند.
  8. دانشجویان رشته های تخصصی پزشکی و دندانپزشکی می توانند از آزمایشگاه های مجهز و کتابخانه های بزرگ این دانشگاه ها استفاده کنند.
  9. بالا بودن استانداردها و کیفیت آموزشی دانشگاه برای تحصیل تخصصی دندانپزشکی
  10. تحصیل تخصص دندانپزشکی به زبان انگلیسی
  11. عدم محدویت سنی برای تحصیل دندانپزشکی ترکیه
  12. امکان اخذ ویزای همراه و همراهی خانواده در ترکیه
مزایای کار دندانپزشکی در ترکیه
مزایای کار دندانپزشکی در ترکیه

شرایط کار دندانپزشکی در ترکیه

دندانپزشکان مهاجر می توانند در بیمارستان ها و کلینیک های دندانپزشکی خصوصی ترکیه مشغول کار شوند. دانشجویان دندانپزشکی در حین تحصیل با اخذ مجوز کار پاره وقت دانشجویی می توانند بخشی از هزینه های تحصیل و زندگی خود راتامین کنند.در واقع این بهترین فرصت به منظور کسب تجربه کاری می باشد. دانشجویان با کسب تجربه و مهارت حرفه ای ضمن تحصیل زمینه لازم در جهت اشتغال آینده خود را فراهم می کنند.دندانپزشکان مهاجر پس از تمام شدن دوره تحصیلی تخصصی خود می توانند، اقامت دانشجویی خود را به مدت یک سال به منظور پیدا کردن کار در ترکیه تمدید کنند. در صورتی که دانشجو مسلط به زبان ترکی باشد، مراحل اخذ مجوز کار راحت تر می باشد. در صورتی که دانشجویان به مدت پنج سال مداوم در این کشور مشغول به کار باشند می توانند اقامت دائم این کشور را اخذ نمایند.

کار دندانپزشکی در ترکیه و فرصت های شغلی

دندانپزشکان مهاجر و یا فارغ تحصیلان بین المللی دانشگاه های دندانپزشکی ترکیه پس از اخذ مدرک تحصیلی خود می توانند در کشور ترکیه به کار و اشتغال بپردازند. دندانپزشکان می توانند در فرصت های شغلی زیر در ترکیه مشغول به فعالیت شوند:

  • بیمارستان های خصوصی و غیردولتی، دانشگاه های خصوصی، مراکز خیریه بهداشت ترکیه، نمایندگی فروش تجهیزات پزشکی و خدمات درمانی پزشکی ترکیه
  • بیشتر دندانپزشکان مهاجر و فارغ تحصیلان دندانپزشکی در کشور ترکیه به عنوان دندانپزشک فعالیت می کنند.
  • برخی از دندانپزشکان در فعالیت های انسان دوستانه مراکز خیریه کار می کنند و علاوه بر خدمتگزاری به افراد محروم، تجارب ارزشمند و مهارت های فراوانی را در جهت آمادگی برای شغل آینده کسب می کنند.
  • بیشتر دندانپزشکان در ترکیه در حوزه دندانپزشکی عمومی فعالیت می کنند. میانگین درآمد سالانه یک دندانپزشک در ترکیه در حدود ۱۸۰ هزار دلار می باشد که این میزان درآمد با میانگین درآمد دندانپزشکان در ایالات متحده تفاوت زیادی ندارد.

کار دندانپزشکی در ترکیه و اخذ اقامت

دندانپزشکان مهاجر پس از تائیدیه معادل سازی مدارک تحصیلی در صورتی که از یک شرکت ترکیه ای درخواست کار داشته باشند و خود نیز قصد ادامه زندگی و کار در ترکیه داشته باشند، می توانند اقامت این کشور را اخذ نمایند.دندانپزشکانی که از دانشگاه های معتبر و برتر ترکیه فارغ تحصیل می شوند، از این فرصت بی نظیر برخوردارند که مجوز بین المللی طبابت را کسب نمایند. در حدود ۵۰ درصد پزشکان شاغل در بیمارستان های ترکیه پزشک متخصص و یا جراح می باشند.ترکیه دارای تخصص های پزشکی و دندانپزشکی مختلف می باشد و متقاضیان می توانند در تخصص پزشکی و دندانپزشکی مورد نظر خود ادامه تحصیل دهند. ۵۰ درصد دیگر به عنوان پزشکان عمومی به طبابت مشغول می باشند. پزشکان عمومی بیماران را برای بررسی های تخصصی به متخصصان مجرب ارجاع می دهند.دندانپزشکان خارجی پس از تمام شدن دوره تحصیلی خود می توانند، اقامت دانشجویی خود را به مدت یک سال به منظور پیدا کردن کار در ترکیه تمدید کنند. در صورتی که دانشجو مسلط به زبان ترکی باشد، مراحل اخذ مجوز کار راحت تر می باشد. در صورتی که دانشجویان به مدت پنج سال مداوم در این کشور مشغول به کار باشند می توانند اقامت دائم این کشور را اخذ نمایند.

کار دندانپزشکی در ترکیه و اخذ اقامت
کار دندانپزشکی در ترکیه و اخذ اقامت

کار دندانپزشکی در ترکیه و خدمات موسسه اصطهباناتی

از مهم ترین موارد در کار دندانپزشکی در ترکیه مشاوره با وکلای مجرب و باسابقه می باشد. متقاضیان به منظور مهاجرت شغلی خود به تنهایی نمی توانند اقدام کنند و بدون کمک و مشاوره با متخصصان مهاجرت این کار بسیار دشوار، زمان بر و پر هزینه خواهد بود. در واقع کار دندانپزشکی در ترکیه و یا هر کشور دیگر جهان اقدامی ساده نیست که هر متقاضی بتواند خود به تنهایی از پس آن برآید.وکلا و متخصصان مهاجرت موسسه اصطهباناتی با آگاهی از چگونگی اخذ ویزای کاری و اخذ ویزای اقامت و شرایط کار در این کشور جزئیات و اطلاعات لازم و تخصصی را به متقاضیان ارائه می دهند.در واقع کارشناسان و وکلای برجسته این موسسه با آگاهی از آخرین قوانین حقوقی و مهاجرتی اطلاعات لازم در مورد چگونگی اخذ اقامت، شرایط کار و اشتغال، شرایط اخذ اقامت و موضوعات مربوط به مهاجرت را در اختیار متقاضیان می گذارند.موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی با برخورداری از وکلا و مشاوران برجسته و مجرب همه موارد مهم در کار دندانپزشکی در ترکیه و چگونگی شرایط اقامت در این کشور، چگونگی اخذ ویزای همراه و شرایط اخذ تابعیت و اقامت ترکیه را به متقاضیان ارائه می دهند.نحوه ارائه مدارک و اسناد مالی به اداره مهاجرت و یا سفارت نیازمند همکاری مشاوران و وکلای مجرب می باشد که متخصصان مهاجرت موسسه اصطهباناتی در طی سال ها تجربه کاری به خوبی از پس آن برآمده اند.موسسه اصطهباناتی با همکاری با وکلای متبحر و مشاوران ارشد بین المللی در جهت جلب اعتماد موکلان و مهاجران تاکنون به موفقیت های فراوانی نائل شده است. افتتاح شعب متعدد در داخل و خارج از کشور، موفقیت در پرونده های مهاجرت تحصیلی و شغلی و سرمایه گذاری و اعتماد و اطمینان موکلان به این موسسه تنها گوشه هایی از موفقیت این موسسه برتر در سطح کشور می باشد.علاوه بر این متقاضیان می توانند با مطالعه سلسله مقاله های علمی و مستند این موسسه در سایت های جهانی در مورد شرایط و چگونگی مهاجرت به کشورهای برتر جهان اطلاعات لازم را کسب کنند.

سخن آخر

در این مقاله شرایط و چگونگی کار دندانپزشکی در ترکیه و شرایط زندگی و تحصیل در این رشته به طور کلی مورد بررسی دقیق علمی و مستند قرار گرفت. از مجموع موارد شرح داده شده می توان نتیجه گرفت که کشور ترکیه بنا به قرابت های فرهنگی، پایین بودن هزینه های زندگی، امکان اخذ اقامت دائم ترکیه با کار و بالا بودن درآمد و حقوق دندانپزشکان یکی از بهترین گزینه ها برای کار و اشتغال دندانپزشکان ایرانی محسوب می شود.

اگر نیازمند اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی کار دندانپزشکان مهاجر در ترکیه می باشید، می توانید از خدمات مشاوره مهاجرتی موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی بهره مند شوید. مشاوران برجسته و مجرب موسسه ما در شعبه های تهران، شیراز، اصفهان، تبریز، مشهد و رشت با سابقه صدها پرونده مهاجرت تحصیلی و شغلی بهترین گزینه مهاجرتی را به متقاضیان ارائه می دهند و از ابتدای تشکیل پرونده مهاجرت تحصیلی تا رسیدن به مقصد در کنار آن ها خواهند بود.این مقاله به توضیح شرایط کار دندانپزشکی در ترکیه پرداخت. یکی از مهم ترین و بزرگترین مزیت های کار در ترکیه امکان اخذ اقامت دائم ترکیه می باشد. امکان کار دندانپزشکی در ترکیه توسط دندانپزشکان مهاجر به طور کلی مورد بررسی دقیق علمی و مستند قرار گرفت. امکان کار و اشتغال در این کشور و اخذ اقامت دائم پس از کار و اشتغال از دیگر مزیت های کار دندانپزشکی در این کشور محسوب می شود. اگر قصد مهاجرت تحصیلی به کشورهای اروپایی را دارید، مقاله های موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی را دنبال کنید و از خدمات مشاوره ای این موسسه برتر برخوردار شوید.

سوالات متداول در مورد کار دندانپزشکی در ترکیه

1- شرایط کار دندانپزشکی در ترکیه چیست؟

بر اساس قوانین و مقررات کاری ترکیه همه پزشکان و دندانپزشکانی که مدارک تحصیلی خود را از دانشگاه های خارج از ترکیه اخذ کرده اند، برای اخذ ویزای کار ترکیه باید مدارک خود را در ترکیه معادل سازی کنند. معادل سازی مدارک تحصیلی به معنای ارزیابی های علمی و آزمون های زبان می باشد.

2- مراحل اخذ مجوز کار دندانپزشکی در ترکیه کدامند؟

شرکت در آزمون زبان ترکی TOMER و اخذ حداقل نمره 8 از این آزمون دارا بودن گواهی توانایی حرفه ای ارزیابی مدارک تحصیلی دندانپزشکی از تحصیلات تکمیلی ترکیه YOK معادل سازی مدرک دندانپزشکی بر اساس استانداردهای مدرک دندانپزشکی ترکیه مصاحبه های حضوری شرکت در آزمون STS در ماه های اپریل و سپتامبر

3- مهم ترین مراحل معادل سازی مدرک دندانپزشکی در ترکیه چیست؟

ارسال مدارک تحصیلی دندانپزشکی و یا دانشنامه تخصصی دندانپزشکی به شورای آموزش تحصیلات تکمیلی ترکیه YOK ارائه مدرک مهارت زبان ترکی آزمون TOMER در سطح B به شورای آموزش تحصیلات تکمیلی ترکیه YOK شرکت در آزمون تعیین سطح STS

4- مدارک لازم معادل سازی مدرک دندانپزشکی در ترکیه چیست؟

مدرک دندانپزشکی عمومی و مدرک مهارت زبان ترکی در سطح B متقاضی نیز باید ارائه شود. البته دندانپزشکانی که از دانشگاه های دندانپزشکی ترکیه فارغ تحصیل می شوند نیاز به ارائه این مدرک زبان ترکی ندارند.

5- اهمیت آزمون STS برای کار دندانپزشکی در ترکیه چیست؟

پذیرش در این آزمون برای معادل سازی مدرک دندانپزشکی الزامی می باشد. دندانپزشکانی که دارای سوابق کاری و تجربه و مهارت حرفه ای می باشند نیز برای مراحل معادل سازی و اخذ مجوز کار ترکیه باید در این آزمون نمره لازم را کسب کنند.

6- اهمیت آزمون تومرTOMER برای کار دندانپزشکی در ترکیه چیست؟

دندانپزشکان مهاجر برای معادل سازی مدارک تحصیلی خود در ترکیه باید دارای مدرک زبان ترکی تومر باشند. اهمیت مدرک زبان ترکی تومر همانند مدرک زبان انگلیسی تافل و آیلتس می باشد. دندانپزشکان مهاجر با شرکت در دوره های زبان ترکی باید از آزمون تومر در سطح B زبان ترکی پذیرفته شوند.

7- مدارک لازم برای اخذ مجوز کار دندانپزشکی ترکیه کدامند؟

ارائه دعوت به کار و تقاضای یک مرکز درمانی خصوصی برای کار دندانپزشکی ارائه تائیدیه مدرک دندانپزشکی از طرف شورای آموزش تحصیلات تکمیلی ترکیه YOK آدرس محل اقامت و زندگی در ترکیه قرارداد کاری امضا شده بین دندانپزشک و مرکز درمانی خصوصی ترکیه پاسپورت و شناسنامه و عکس

8- میانگین حقوق و درآمد دندانپزشکان در ترکیه چقدر است؟

میانگین درآمد سالانه یک دندانپزشک در ترکیه در حدود ۱۸۰ هزار دلار می باشد. حقوق و درآمد دندانپزشکان در استانبول ساعتی در حدود 9 لیره می باشد. حقوق و درآمد دندانپزشکان تازه کار در استانبول در حدود 13656 لیره می باشد. حقوق و درآمد دندانپزشکان حرفه ای در استانبول در حدود 250740 لیره می باشد.

9- فرصت های شغلی برای کار دندانپزشکان در ترکیه چیست؟

بیمارستان های خصوصی و غیردولتی، دانشگاه های خصوصی، مراکز خیریه بهداشت ترکیه، نمایندگی فروش تجهیزات پزشکی و خدمات درمانی پزشکی ترکیه بیشتر دندانپزشکان مهاجر و فارغ تحصیلان دندانپزشکی در کشور ترکیه به عنوان دندانپزشک فعالیت می کنند.

10- آیا امکان اخذ اقامت ترکیه با کار دندانپزشکی وجود دارد؟

دندانپزشکان مهاجر پس از تائیدیه معادل سازی مدارک تحصیلی در صورتی که از یک شرکت ترکیه ای درخواست کار داشته باشند و خود نیز قصد ادامه زندگی و کار در ترکیه داشته باشند، می توانند اقامت این کشور را اخذ نمایند.

11- آیا دندانپزشکان می توانند به تنهایی برای کار در ترکیه اقدام کنند؟

از مهم ترین موارد در کار دندانپزشکی در ترکیه مشاوره با وکلای مجرب و باسابقه می باشد. متقاضیان به منظور مهاجرت شغلی خود به تنهایی نمی توانند اقدام کنند و بدون کمک و مشاوره با متخصصان مهاجرت این کار بسیار دشوار، زمان بر و پر هزینه خواهد بود. در واقع کار دندانپزشکی در ترکیه و یا هر کشور دیگر جهان اقدامی ساده نیست که هر متقاضی بتواند خود به تنهایی از پس آن برآید.

2.7/5 - (3 امتیاز)

مقالات مرتبط

ثبت درخواست مشاوره فوری

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
ملیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
ملیت